Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hvornår har du sidst fået serviceret ismaskinen på restauranten?

Af Annoncør

Der er i dag rigtig mange, der vælger at kaste sig ud i et selvstændigt eventyr med for eksempel en restaurant. For flere er der her tale om en drøm, der går i opfyldelse, fordi man for alvor får lov til at stå på egne ben og føle, hvordan det er at være herre over eget arbejdsliv.

Annoncørbetalt indhold leveret af scotsman.dk

Dog er der også et hverv, der er forbundet med mange valg, der skal tages, og beslutninger man skal forholde sig til, således alt går op i en højere enhed – og det handler også om alle de aftaler, der skal huskes på.

Få besøg af specialiserede teknikere

Her er der for eksempel tale om en serviceaftale på ismaskinen. Det er nemlig i dag de færreste restauranter, der ikke indeholder en ismaskine. Den bruges til at sørge for kolde drinks, og derfor er den især et must hen over sommeren.

Dog virker en sådan ikke altid, som den skal, og derfor kan der være behov for service af ismaskiner. Under en sådan får du besøg af specialiserede teknikere med mange års erfaring, som står klar til at køre ud og give dig den service, du har behov for.

Slip for kalk

Det kan for eksempel være, at du oplever, at din ismaskine ikke længere producere den is, som du har behov for. Og derfor er det tid til service af køl og frys.

Det kan også være, at den trækker vand ind som er kalkholdigt, og derfor er der måske i stedet behov for en professionel afkalkning.

Sørger du ikke for en sådan kan der dannes bakterier hver dag, når ismaskinen er i brug, og derfor bør du jævnligt sørge for at få den både afkalket og renset, så du ikke pludselig oplever, at den ikke virker en fredag aften, mens gæsterne vælter ind i restauranten.

Del artikel

Andre læser også