ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Instant nudler er det perfekte mellemmåltid til den hurtige sult

Af Annoncør

Vi kender alle til, at den hurtige sult opstår ud af ingenting. Uanset om man er hjemme eller ude kan den hurtige sult opstå når som helst. Når det sker, så er det altid dejligt at kunne lave noget mad, som er klart på 5 minutter, uden at man skal forberede særlig meget. 

Her findes der mange forskellige fødevarer, som kan forberedes på meget kort tid, men der er dog én, som er lidt hurtigere end mange andre – nemlig instant nudler. Det specielle ved instant nudler ligger meget i selve navnet, at de ikke kræver nogen videre tilberedning og derfor er klar til at blive spist med det samme. 

Vi fokuserer i denne artikel på forskellige instant nudler, som er perfekte, når man skal have stillet den hurtige sult. Der er givet vist nogle varianter, som du allerede kender, men der gemmer sig også en stærk udfordring, som vil give de fleste sved på panden. 

De klassiske instant nudler 

Når det kommer til instant nudler, så er der nogle varianter, som er mere velkendte end andre. De varianter, som de fleste kender, er varianter, som sælges i de danske supermarkeder. Disse nudler har det kendetegn, at de er meget neutrale i smagen, hvor de ofte smager af enten kylling, oksekød, rejer eller lignende. 

Det er en form for instant nudler, som de fleste vil bryde sig om, så af den årsag bliver der solgt rigtig mange af disse rundt omkring i de danske supermarkeder. Det er specielt mærker som YumYum og Nissin, som leverer instant nudler af denne klassiske type. 

De mere specielle instant nudler

Hvis man søger noget anderledes end de klassiske instant nudler, så kan man sagtens finde nogle smage og varianter, som er en del anderledes. Der findes utroligt mange producenter, som laver instant nudler, som har nogle smage, der minder meget om asiatiske retter frem for blot at smage af enten oksekød eller kylling. 

En af verdens mest populære nudelretter, ramen, findes naturligvis også som instant nudler. Det gode ved ramen er, at det findes et hav af smagskombinationer, som kan blive forbundet til den populære ret, og derfor kan man få mange forskellige smage såsom kimchi og karry.

Premium instant nudler

Ligesom ved så mange andre fødevarer, så findes der naturligvis også en premium version af instant nudler. En af de producenter, som specielt er forbundet med kvalitets instant nudler, er Samyang, som har mange forskellige smagsvarianter

Når man køber instant nudler fra mærket Samyang, er man sikker på at få et hurtigt måltid, som er lækkert og hvor man kan smage kvaliteten. Samyang nudler kan findes i et hav af forskellige smage, som garanteret vil være en fornøjelse for de flestes smagsløj. 

Samyang er endda kendt for at lave nogle af verdens stærkeste nudler. De laver blandt en variant med navnet ”hot chicken flavor”, som er instant nudler med en meget stærk smag, som vil give de fleste sved på panden. Hvis man endda tør at udfordre sin skæbne, findes der også en variant med navne ”2 x spicy hot chicken flavor”, som efter sigende skulle være dobbelt så stærk som den i forvejen stærke variant. Tør du udfordre din egen skæbne eller en af dine venners? 

Der er altså et hav af forskellige muligheder, når det kommer til instant nudler, men én ting er sikkert. Det er et af de hurtigste og lækreste mellemmåltider, der findes!

Del artikel