ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Julegaveinspiration: Gaver til baby

Af Annoncør

Dette indhold er sponsoreret

I denne guide kan du få inspiration til, hvad du kan give et barn, der er under 1 år gammelt i julegave. Læs med her, så du er sikker på at give en gave, som både babyen og dens forældre bliver glade for.

Nyt tøj

Babyer vokser hurtigt og har nærmest altid brug for meget tøj. Specielt, hvis de er begyndt at få andet mad end mælk, skal der en stor mængde tøj til, for det bliver hurtigt beskidt. En god gave til babyen er derfor altid noget tøj. Et godt sted at kigge er Kids-world, som er Danmarks største forhandler af børnetøj og som derfor har et stort udvalg af tøj til alle aldre og budgetter. Husk at spørge forældrene inden, hvilken størrelse barnet bruger, så du ikke ender med at købe tøj, der er alt for småt eller alt for stort. Vil du glæde forældrene til barnet rigtig meget, så køb noget ekstra lækkert og blødt tøj, som forældrene måske ikke ville have brugt penge på at købe selv. 

Legetøj, der holder længe

Har babyen allerede en væld af rangler, bolde og andet babylegetøj, er mere af det samme ikke nødvendigvis den bedste gave til babyen. Se i stedet, om du kan købe noget legetøj, som babyen både kan have glæde af nu og senere. bObles kan bruges til at øve motorik med babyen nu og her, mens det er oplagt til at bygge en forhindringsbane, når barnet bliver større. En anden god idé er Lego Duplo, som er spændende for babyen at undersøge, mens det større barn kan bruges klodserne til at bygge med. Legetøj, som vokser med barnet, er en god idé til julegaven, for så giver du en gave, som kan bringe glæde i flere år.

Fotoalbum

En god idé, som også holder i mange år, er et fotoalbum med billeder af babyen og dens familie. Vil du være sikker på, at fotoalbummet kan holde til at blive kigget i af at lille barn, så findes der specielle fotoalbum, som er lavet specifikt til små børn. Det betyder, at de kan kigge på billeder af deres mor eller morfar uden at rive siderne i stykker. De fleste børn elsker at kigge på billeder af dem selv og dem, som de kender. Samtidigt er fotoalbummet en god mulighed til at vise babyen billeder af familiemedlemmer, som den ikke ser så tit, så babyen ikke glemmer dem.

Del artikel

Andre læser også