ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Jydekrogen er ikke kun for jyder

Af Annoncør

Har du en jydekrog på din bil? For jyder er ikke de eneste, der har brug for en trailer. Faktisk er det ganske rart at have en trailer, hvis man er husejer og har brug for at transportere haveaffald på forbrændingen eller handle stort ind i byggemarkedet.

Hvis du ikke er bekendt med udtrykket jydekrog, så hentyder det til, at alle jyder skulle være særligt tilbøjelige til at køre med trailer – og derfor har en anhængerkrog på bilen. Men det er faktisk ganske smart at kunne koble en trailer til sin bil især, hvis du er husejer med have. Der er nemlig altid store eller mindre projekter, som kræver din opmærksomhed, hvis du bor i hus – også selvom huset ligger på Frederiksberg, Vanløse eller nord for København.

En trailer kan transportere stort set alt lige fra gammelt haveaffald, fliser, træ til nyindkøbte materialer i byggemarkedet. Den er også god at have ved hånden, hvis du skal hjælpe nogle med at flytte fra den ene ende af byen til den anden – eller skal have hentet nye møbler fra et stormagasin.

Hos Kongeaa Trailercenter A/S kan du finde alle mulige slags trailere lige fra den gængse hobby- eller fritidstrailer til store erhvervstrailere, hunde- eller hestetrailer eller en bådtrailer. Der findes stort set en trailer til et hvilket som helst behov. Også dit.

En jydekrog er altså ikke kun praktisk for alle jyderne, men for alle som har brug for at transportere større mængder materiale fra et sted til et andet. Og med lidt øvelse, så er den heller ikke svær at køre med. Hos Kongeaa Trailercenter kan du få masser af gode råd til, hvilken slags trailer, der passer til dig og dine behov. Her kan du også finde ekstra tilbehør til din trailer i form af presenninger, spejle, værkstøjskasser og surringsbånd.

Del artikel