Tilmeld dig MigogKbh Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kærligheden lever stadig i hovedstaden

Af Redaktionen

På grund af den sociale distancering befinder rigtig mange af os i øjeblikket i en situation, hvor vi ikke rigtig dater lige så meget som førhen. Kærligheden lever dog stadig i hovedstaden, hvor mange kærestepar har fået ekstra tid til hinanden, og hvor nogle Tinder-samtaler ender med at være lidt længere og lidt mere dybdegående end normalt.

Salget af voksenlegetøj er steget voldsomt under krisen

Mange webshops, der sælger legetøj til soveværelset har oplevet en stor stigning i salget. Her er, hvad der hitter mest:

Til kvinderne

Et af de mest populære stykker sexlegetøj er klitorisvibratoren, og dette er der mange gode grunde til. Først og fremmest er legetøjet på grund af dets simple form og lille størrelse utrolig diskret i dets udtryk. Dette er godt, eftersom det for mange måske kan virke som et dramatisk tiltag at skulle investere i en vibrator. Dernæst er vibratoren et rigtig godt værktøj til at opleve nye former for stimulans og nydelse og på den måde lære sig selv bedre at kende. På sigt kan brugen af vibratoren lede til et bedre sexliv, og du vil måske endda ønske at inkorporere den i sex med din partner. Vil du læse anmeldelser af forskellige typer klitorisvibratorer, så besøg Eroti.

Til mændene

I den anden ende af spektret finder vi noget, som der ikke bliver snakket nok om – nemlig sexlegetøj til mænd. Her er et såkaldt fleshlight et af de mest populære valg. De smarte vaginasurrogater er fantastisk værktøj til at gøre onanisessionen lidt mere interessant. Legetøjet kommer i alverdens variationer. Typisk vil åbningen have form som en vagina, men du kan også finde fleshlights, der har ligner en mund eller endda anus. Vil du tage din gokker til det næste niveau, kan du endda få et fleshlight, der er udformet som en tro kopi af din yndlingspornoskuespillers kønsdele! Find priser og anmeldelser på fleshlights og andre typer sexlegetøj på Lovebuddy

Er conora krisen positiv for parforhold?

Det er svært at gætte sig frem til, hvordan krisen kommer til at påvirke det gennemsnitlige parforhold i Danmark. Nogle eksperter spår, at det vil styrke mange par og familier, at de har mere tid sammen. Andre mener, at den ekstra tid sammen kan være en belastning for parforholdet. Hvad det endelige resultat bliver, viser sig nok først, når krisen er overstået og tallene kan samles i en større undersøgelse.