Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spis i dag

Kendt kæde klar med grusomme kager: Sæt tænderne i bagerens onde øje

Af Redaktionen
Foto: Lagkagehuset
Foto: Lagkagehuset

Årets uhyggeligste højtid er lige om hjørnet.

Derfor lancerer Lagkagehuset i København og flere andre steder i landet tre skræmmende og indbydende halloween-kreationer, der kan findes i montren fra frem til allehelgensaften 31. oktober.

Halloween har siden 1990’erne vundet større og større indpas i de danske hjem, og i dag fejrer danskerne halloween med alt, hvad det indebærer af skrækindjagende kostumer, græskarudskæringer, haveudsmykning, trick-or-treating og søde sager i massevis.

Lagkagehuset tager altså igen i år del i den (u)hyggelige tradition, når kæden frem til og med den 31. oktober tilbyder et særligt sortiment af gruopvækkende kager og søde sager.

“Lige så snart kalenderen skriver oktober, sniger den uhyggelige stemning sig ind i Lagkagehusets bagerier landet over. Vi holder meget af halloween og vil gerne være med til at gøre højtiden sjov og særlig for både børn og voksne.

Derfor byder vores konditorer hvert år ind med deres flotte kreationer, der hitter hos især de mindste. Kommer naboens børn forbi efter ’slik eller ballade’ den 31. oktober, kan man byde på for eksempel en spøgelsesflødebolle eller en flagermusemuffin,” siger Anne Katrine Bjørn Hallkvist, brand manager hos Lagkagehuset.

Skræmmende gode Halloween-nyheder til den søde (hug)tand

Til halloween holder bageriets mærkværdige bagværk skarpt øje med, hvad du foretager dig.

I montren ligger nemlig bagerens onde øje, der er en svampet gulerodsmuffin med hvid ostecreme, drysset med frysetørret hindbærpulver og toppet med et stirrende øje af hvid chokolade.

Helt perfekt til at skabe gys og gru på kagebordet.

Blandt de uhyggelige lækkerier finder man også det venlige spøgelse – Lagkagehusets klassiske flødebolle med fløjlsblødt skum på en bund af marcipan dyppet i hvid chokolade og med øjne af mørk chokolade.

Del artikel

Andre læser også