Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sandskulpturer, fest og petanque: Kgs. Nytorv forvandles til lækker sommeroase

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Magasin på Kongens Nytorv. Foto: PR
Magasin på Kongens Nytorv. Foto: PR

Med Krinsen i midten og sine mange historiske bygninger er Kongens Nytorv et af byens smukkeste torve, og her er altid massevis af både københavnere og turister at finde.

Denne sommer er der ekstra god grund til at lægge vejen forbi Kongens Nytorv, for i seks uger forvandles stedet til en lækker sommeroase med sjove aktiviteter.

Det er Magasin, der fra 15. juni til 30. juli disker op med konceptet Le Souvenir, og du kan glæde dig til sommerstemning i stride strømme.

På fransk betyder Le Souvenir minder, og det er lige netop dét, der skal skabes på Konges Nytorv denne sommer, når det bliver muligt at holde pause fra shoppingen eller dagligdagens travlhed og chille i solen.

Sommerfest og imponerende sandkunst rykker ind på torvet

I hele perioden får du serveret en ordentlig portion festlig solskinsstemning, og der vil være Beach Party midt på Kongens Nytorv hver dag fra klokken 11 til 20.

Her kan du blandt andet slubre lækre drinks, spiller petanque med vennerne eller hygge dig med familien.

Foto: PR

Magasin er teamet op med Hundested Sandskulpturfestival, som er kendt for de mest imponerende kunstværker af sand, man kan forestille sig.

Det betyder, at historiske Kongens Nytorv vil blive udsmykket med spektakulær sandkunst lavet af sandskulptører fra hele verden, heriblandt italienske Leonardo Ugolini, amerikanske Sue Macgrew og hollandske Marielle Heessels.

Det bliver uden tvivl en oplevelse, som især byens børnefamilier ikke bør misse, og man kan endda bygge sin egen sandkunst i det sjove Sand Lab.

Når der hver søndag fra klokken 11 til 20 er Sommerminder For Hele Familien, kan forældre læne sig tilbage i solstolene, mens ungerne laver sandkunst eller deltager i sjove aktiviteter med leg og bevægelse arrangeret af Volleyball Danmark.

Kom med til sommerens bedste fest

Hører du til dem, der ikke kan få nok af bløde toner og sommervibes, skal du kigge forbi Kongens Nytorv torsdag 15. juni kl. 17 og fredag 16. juni kl. 16, for her fyrer Magasin x MessyWeekend op for et brag af en fest i ikoniske omgivelser.

Du kan altså godt finde sommer-outfittet frem og ringe til vennerne, for det er en begivenhed, I ikke vil gå glip af.

Til den store sommerfest kan I både mæske jer i lækre drikkevarer fra 1664 Blanc og ryste kroppen til de sprødeste toner og kæk rap fra BOABOA og Kundo.

Foto: PR

Der vil også være rig mulighed for at chille i solen og kaste kugler på petanquebanerne, og så kan man selvfølgelig gå på opdagelse blandt de fascinerende sandskulpturer.

Snup en sommerdrink med vennerne efter arbejde

Det er ikke kun til sommerfesten, du kan hænge ud i sommeroasen og hygge dig med vennerne.

Hver torsdag og fredag fra klokken 16 til 20 er der Sommervibes og Sprøde Rytmer, hvor sommerstemningen skyller ind over torvet, og der kan nydes kolde drinks og sprøde DJ-toner i solen.

Foto: PR

Mødes du og vennerne her efter endt arbejdsdag, kan I blive forkælet med treats og aktiviteter fra Magasins partnere som blandt andre Rudolph Care, DAY ET, Havaianas, Depend og Copenhagen Cartel. 

Hver lørdag mellem klokken 11 og 20 kan I desuden hygge jer til Magiske sommerdage med Petanque og Rosé.

Som du nok har gættet, betyder det ganske enkelt, at I kan udfordre hinanden i det franske boldspil og få skænket lyserøde dråber i glassene.

I ægte Magasin-ånd byder Le Souvenir også på gode shoppingmuligheder med både mode, design og indretning.

Lige ved indgangen til Magasin på Kongens Nytorv finder du en bred vifte af sommerlige produkter, der inkluderer både traditionelle designklassikere, nye brands og Magasins egne items.

Du kan også shoppe en eksklusiv Le Souvenir-kollektion bestående af de fineste plakater og postkort med illustrationer fra Danmarks fire største byer plus en række stilfulde T-shirts, stribede notesbøger og lækre danske cookies.

Du kan læse mere om Le Souvenir lige her.

Hvad: Magasin Beach Party
Hvor: Kongens Nytorv, København K
Hvornår: 15. juni kl. 17 til 30. juli 2023

Del artikel

Andre læser også