Kom nemt og hurtigt til Stettin fra København

Skrevet af: Redaktionen

Har du et par fridage i kalenderen, som du ikke ved, hvad du skal fylde ud med?

Tag på en af de billige rejser til Stettin fra København for at opleve spændende kultur, spise god mad og hænge ud på byens mange caféer.

Turen fra Stettin til København kan klares på mindre end syv timer, så du er hurtigt fremme ved destinationen. Rejsen er derfor perfekt til dig, der drømmer om et forlænget weekendophold i nye omgivelser.

Der er gode shoppingmuligheder i Stettin

Stettin er en af de største byer i Polen, og hvert år strømmer turisterne til den hyggelige by for at opleve de smukke seværdigheder og slentre gennem gaderne.

Hvis du gerne vil shoppe, skal du have en stor kuffert med, når du tager til Stettin fra København, for her i byen har du mange muligheder for billig shopping.

Du kan både slå dig løs hos de anerkendte modehuse, i highstreet-kæderne eller små lokale butikker.

Oplev det kendte Manhattan Marked

Kan du dufte krydderierne? Kan du høre, hvordan de lokale griner mellem boderne? Når du tager turen til Stettin fra København, må du ikke snyde dig selv for at opleve det populære Manhattan Markedet.

Markedet er det største i Stettins centrum, og her kan du kan gå på opdagelse i et stort udvalg af spændende varer.

Er du i byen på en regnvejrsdag, behøver du ikke at tage en paraply med, for Manhattan Marked er overdækket, så du kan sagtens bevæge dig tørskoet rundt.

Tag turen til Stettin fra København

Det kan blive tiltrængt med en pause fra hverdagen, hvor mailboksen buldrer derudad og telefonen ringer i tide og utide. 

Trænger du til luftforandring? Når du pakker tasken og tager turen til Stettin fra København, rejser du mod nye spændende oplevelser.

Her skal du ikke bekymre dig om stramme deadlines, mødeindkaldelser og lange to do lister. I stedet kan du rette fokus mod lige det, du har mest lyst til at opleve.

Se de smukke seværdigheder

Der er mange muligheder for spændende aktiviteter, når du tager til Stettin fra København, og du bestemmer selv, hvad du vil opleve under dit ophold. I Stettin kan du besøge det gamle rådhus og se de smukke bygninger i Gammelbyen, mens slottet, Domkirken og Rose Have også er seværdigheder, du må besøge, når du tager til Stettin fra København.