Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

150 år med lagkage: La Glace vinder københavner-pris

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto PR
Foto PR

Tradition, kvalitet, æstetik og velsmag. Det er alle ord, man ikke kan komme udenom, når man skal beskrive et af Danmarks mest traditionsrige konditorier.

Vinderen af CPH City Spirit i oktober måned er nu blevet fundet, og denne gange går prisen til en 150-årig dame ejet af en væsentlig yngre dame.

De holder sig begge rigtig godt, og byder på noget af det lækreste man kan få i København.

Læs også Få byen ind i hjemmet: Premiere på de helt nye København-plakater

Foto La Glace Facebook

En aktør, der gør noget særligt for byen

Hver måned uddeler KCC (KBH – Commerce & Culture) deres CPH City Spirit Awarden til en aktør, som er med til at gøre noget særligt for Indre By.

Prisen gives til en organisation eller person, der spiller en betydelig rolle i at gøre Københavns centrum til et attraktivt distrikt for både borgere, besøgende og erhvervsdrivende.

Sidste måned var det tøjbrandet Mads Nørgaard, og denne måned er det en gammel kending, der løber med prisen.

Vinderen er nemlig Conditori La Glace, og indehaveren Marianne Kolos, der siden 1978 har videreført de stolte traditioner fra det gamle konditori.

Et konditori der d. 8. oktober i år kunne fejre sit 150 års jubilæum. Selvom La Glace efterhånden har mange år på bagen, formår det stadig at bevare en balance mellem de gamle traditioner og de nye idéer.

Et godt eksempel på det er deres nye veganske jubilæumskage, der skal pryde butikkens vinduer de næste 150 år, side om side med butikkens øvrige klassikere.

Foto La Glace Facebook

Udover at butikken i sig selv tiltrækker mange mennesker til Indre By, gør indehaveren Marianne Kolos ligeledes en stor personlig indsats i promoveringen af bydelen gennem deltagelse i diverse tv-programmer.

Hun og La Glace kan sammen glæde sig over deres fælles succes, hvor Marianne samtidig kan se tilbage og tænke på hvorledes det er lykkedes hende at videreføre et gammelt klenodie frem til i dag og stadig se på hvorledes folk vrimler til.

Bange for at misse nyt om Kbh? Meld dig til MigOgKbhs nyhedsbrev. Kommer hver fredag. Vi lover, det er godt.
Altid nyheder på MigOgKbh Facebook. Lækre billeder på vores Instagram

Del artikel

Andre læser også