MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

4 retter for 395 kr.: Familien bag Lê Lê er tilbage med ny vietnamesisk restaurant

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto Brasserie Sài Gòn Facebook
Foto Brasserie Sài Gòn Facebook

Det var næsten umuligt at overse den vietnamesiske folkefavorit, Lê Lê, da de var på deres deres højeste i København for et par år siden.

Et par uheldige skandaler fik dog lukket for emperiet, men i slutningen af oktober 2020 vendte selv samme familie tilbage med en ny restaurant på Vesterbrogade.

Den ene nedlukning efter den anden har givet lidt startvanskeligheder, men er du til de gode vietnamesiske smage – så må du ikke snyde dig selv for et besøg på Brasserie Sài Gòn.

Foto Brasserie Sài Gòn Facebook

Vietnamesisk med et fransk touch

Vesterbros nyeste brasserie på hjørnet af Vesterbrogade og Bagerstræde beskriver sig selv som vietnamesisk med et fransk touch.

Indretningen er klassisk med hvide duge og sølvtøj, og på menuen finder du retter som sprøde forårsruller, skaldyr og den klassiske Pho-suppe.

Bag gryderne finder du bl.a. Anh Lê (tidl. Lê Lê), som er ekspert ud i det vietnamesiske køkken, og hun giver sig endnu en gang ud i at forkæle dine smagsløg.

På trods af den franske inspiration fokuserer de stadig på traditionelle, vietnamesiske smage, der er mildere sammenlignet med det mere spicy thailandske køkken.

Ejeren, Dung Lês, har en svaghed for det franske køkken, og derfor er der også østers og franske vine at finde på kortet.

Brasserie Sài Gòn har sammensat en 4-retters menu med bl.a. både ceviche, pho, forårsruller og svinekæber til 395 kr., men du har også mulighed for at gå a la carte.

På a la carte-kortet finder man flere af de mest populære vietnamesiske retter som nudelsalat, curry og Pho Bo (nudelsuppe), så her er bestemt noget for enhver smag.

Brasserie Sài Gòn har åbent til aften tirsdag til lørdag.

Hvad: Brasserie Sài Gòn
Hvor: Vesterbrogade 48, 1620 København V
Hvornår: Åben til aften tirsdag-lørdag
Hvor meget: 4 retter for 395 kr. eller a la carte
Hvordan: Se hele menuen og book bord her

Del artikel

Andre læser også