Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hjemmelavet gløgg og snobrød til ungerne: Lille lokalt julemarked popper op på Østerbro

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto PR
Foto PR

Tag hele familien med til julefest på hos det økologiske spiseri, delikatesse og bageri, Hahnemanns Køkken, på Østerbro, når de søndag d. 12. december fra kl. 11-15 slår dørene op til byens hyggeligste julemarked.

Alle børn inviteres til at lave snobrød med kanel og sukker over bål, imens de voksne kan nyde den hjemmelavede gløgg og varme, krydrede æblemost.

Derudover kan der købes friskbagte æbleskiver i cafeen, og der vil være mulighed for at klippe julepynt sammen med familien.

De legendariske honey muffins fra Hahnemanns Køkken. Foto PR

Økologisk paradis på Østerbro

Bag Hahnemanns Køkken står madekspert og kogebogsforfatter, Trine Hahnemann, der i februar 2018 åbnede dørene til det nye lokale paradis på Østerbro med guldmærket i økologi.

Stedet rummer både økologisk bageri, konditori, kaffebar, spiseri og kokkeskole, og har lige siden de åbnede været velbesøgt af bydelens mange beboere.

Stedet bygger på Trines og hendes internationale teams store kærlighed til mad, sæsonens råvarer og det gode håndværk.

Trine Hahnemann er stor fortaler for “fra jord til bord”-filosofien, og Hahnemanns Køkkens leverandører er derfor primært lokale økologiske landbrug og gårde.

Foto PR

Hun er dog også en stor julefan helt ud til fingerspidserne, så søndag d. 12. december inviterer de alle en tur til Sankt Kjelds Plads for at besøge deres lille lokale julemarked.

Butikken og bageriet er proppet med alverdens økologiske julegodter som for eksempel honninghjerter, småkager, hjemmelavet kirsebærsauce, rødkål og de legendariske honey muffins.

Er du på jagt efter årets værtindegave finder du også flotte julekugler, drikkevarer til julebordet og fine mandelgaver.

Hvad: Julemarked hos Hahnemanns Køkken
Hvor: Sankt Kjelds Plads 14, 2100 København Ø
Hvornår: Søndag d. 12. december 2021 fra kl. 11-15
Hvor meget: Gratis adgang
Hvordan: Se mere på Facebook her

Del artikel

Andre læser også