ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Løft byrden med en bedemand fra København

Af Annoncør

Det sidste farvel er en vigtig begivenhed. Efter ceremonien skal man som pårørende gerne stå med en følelse af at processen og højtideligheden afspejlede den afdødes personlighed og at der blev sat det aftryk hos de tilstedeværende, som man ønskede. 

Derfor kan det føles som et tungt ansvar, at skulle stå for en begravelse – især hvis man samtidig står midt i en sorgproces, hvor det kan være en udfordring at bevare overblikket og overskue de mange beslutninger der skal træffes. Lavendla har en vision om at løfte denne byrde, og hjælpe med de beslutninger der skal tages. Hos Lavendla finder du en kompetent bedemand i København, så du nemt kan danne dig et overblik over hvordan vi kan hjælpe dig igennem.

En begravelse i den afdødes ånd

En begravelse skal afholdes til ære for, og minde om, den afdøde og fungere som et smukt sidste farvel for de pårørende. Lavendla hjælper dig med at personliggøre dit sidste farvel, så det passer både til jeres krav og visioner, men også til den afdødes ønsker. Det er for Lavendla vigtigt at skabe en følelse af, at begravelsen holdes i den afdødes ånd. Da tiden omkring dødsfaldet kan føles kaotisk og uoverskueligt, hjælper Lavendla med at skabe overblik og et trygt rum, hvor kompetente begravelsesrådgivere tager hånd om de essentielle opgaver, der skal udføres op til dagen. Vi garanterer, at din rådgiver sætter sig ind i netop jeres specifikke situation, og derfor arbejder ud fra en målsætning om at give jer en god oplevelse og det bedst mulige farvel. 

At gøre det svære lettere

Siden 2014 har Lavendla haft en vision om at gøre det svære lettere for pårørende i sorg. På hjemmesiden finder du forskellige produkter, der kan være behjælpelige til at skabe en mindeværdig begravelse. Heriblandt forskellige kister, kistedekorationer, blomster, og buketter i forskellige priser, former og farver, så du kan skabe præcis de omgivelser for begravelsen, du ønsker. Derudover finder du tips og svar på spørgsmål, så tvivl og usikkerhed ikke bliver en  faktor op til den planlagte begravelse.

Del artikel