MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Løft dine medarbejdere med spændende kurser

Af Annoncør

Overvejer du at sende dine medarbejdere på kursus? Så læs med i det følgende, og få inspiration til hvilke kurser du skal vælge.

Hjælp dine medarbejdere med at få det bedste ud af Microsoft Office 365

Uanset din virksomheds type, størrelse og branche vil dine kontormedarbejdere have brug for en effektiv og brugervenlig samarbejdsplatform. Her vælger de fleste danske virksomheder at udrulle Microsoft Office 365, som indeholder alle de velkendte Microsoft Office applikationer – for eksempel Microsoft Excel, Microsoft Word og Microsoft PowerPoint.

Samtidig byder Microsoft Office 365 på muligheder for samarbejde på tværs af afdelinger og organisationer i form af Teams og OneDrive. Med et Microsoft Office 365 kursus hos 4D kan du give dine medarbejdere en solid basis for at udnytte dette versatile arbejdsredskab fuldt ud.

Spændende kurser i desktop publicering og billedbehandling hos 4D

Hvis du drømmer om at lade produktion af virksomhedens tryksager eller vedligeholdelse af hjemmeside foregå in house, er det en god idé at uddanne udvalget medarbejdere – for eksempel i marketing – til at varetage denne tjans. Samtidig kan du med fordel investere i Adobe Creative Cloud, som indeholder alle de applikationer du skal bruge for at producere alt fra pdf dokumenter til tryksager så som plakater, brochurer, pjecer og flyers – ja, sågar hele bøger.

Du kan hos 4D vælge imellem flere spændende kurser i blandt andet Adobe InDesign, Adobe Photoshop og Adobe Illustrator på forskellige niveauer. Her kan din medarbejder lære hvordan man sætter en tryksag op og forbereder den til print, hvordan man redigerer fotos på professionel vis, og hvordan man selv fremstiller enkle infografikker som kan bruges såvel på print som online.

Få det bedste ud af Business Intelligence med kurser hos 4D

Din Research afdeling kan også få rigtig meget ud af kurser i Business Intelligence orienteret data behandling hos 4D. Hvis du lader dine medarbejdere følge et eller flere Business Intelligence kurser hos 4D kan du sikre at de får det optimale ud af de redskaber de har til rådighed i forbindelse med såvel indsamling og bearbejdning af data som udfærdigelse af de rapporter som skal ligge til grund for de vigtige forretningsbeslutninger i virksomheden.

Når du løfter din virksomheds Business Intelligence kompetencer kan du komme til at stå stærkere i et marked præget af skarp konkurrence. Du kan se det store kursus program, som byder på alt fra Microsoft Excel kurser til kurser i .NET og C#, på hjemmesiden 4d.dk

Del artikel

Andre læser også