Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Mere selvforkælelse og afstresning i hverdagen

Af Redaktionen

Hverdagen kan sommetider være stressende, da der er meget som skal nås på døgnets kun 24 timer. Derfor kan der være behov for, at du sætter tid af til dig selv en gang imellem og sørger for lidt selvforkælelse. Hvis ikke du husker dig selv i hverdagens stress og jag, kan du ende med at blive stresset, hvilket kan have fatale konsekvenser. Der findes mange forskellige måder at forkæle sig selv på og det vigtigste er blot, at du finder en måde hvorpå du kan stresse af. Læs med videre og få tre gode råd til selvforkælelse og afstresning. 

Hjemmespa

Hold en dag eller aften fri med hjemmespa, hvor det for en gangs skyld er dig selv der er i centrum. Her kan du blandt andet lægge ansigtsmasker og pleje dig selv med gode hudprodukter. Mangler du inspiration til produkter kan du for eksempel afprøve den populære arganolie fra Oils by Nature, som er spækfyldt med antioxidanter samt E og A vitamin. Ved at holde en hjemmespa i stedet for at opsøge professionelle til at få en ansigtsbehandling eller lignende, kan du spare en masse, samtidig med, at det faktisk er rigtig hyggeligt. Så find stearinlysene frem og måske endda også et lille glas vin, og forkæl dig selv!

Vær aktiv

Selvom det måske ikke lige er det første du tænker på i forbindelse med selvforkælelse og afstresning, så viser det sig, at regelmæssig fysisk aktivitet kan hjælpe dig til, at føle dig mindre stresset. Du kan eksempelvis løbe en tur i naturen og på denne måde få lov til at koble helt fra. Her er det en god idé at fokusere på, at du skal nå at tage mindst tre dybe vejrtrækninger helt ned i maven, mens du er afsted. En god og vejrtrækning kan nemlig gøre dig mindre stresset og samtidig give mere overskud og energi. Så på med løbeskoene og afsted – der findes ingen gode undskyldninger!

Brug tid på madlavningen

I hverdagen kan er det være let hurtigt at ty til de hurtige løsninger, såsom fastfood eller rugbrødsmadder, fordi der ikke er tid til så meget andet. Dog kan det en gang imellem være en rigtig god idé at tage sig tid til, at lave noget lækkert mad. Det kan for eksempel være at du har gået og tænkt lidt på den tærte du fik til din venindes fødselsdag engang. Spørg hende om opskriften og hyg dig med at lave noget lækkert mad i køkkenet!

Del artikel

Andre læser også