ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gå catwalk og se flotte modeshows: Modegigant inviterer lokale med ind bag facaden

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto: PR
Foto: PR

Så blev det 1. februar og samtidig startskuddet til Københavns modeuge.

Modeugens format har skiftet meget siden begyndelsen på Corona-pandemien, og denne gang er det en blanding af fysiske og online events.

Er du ikke på gæstelisten til de eftertragtede modeshows, så er det dog stadig muligt at opleve en bid af den eftertragtede modeuge.

Foto PR

Se modeshows og gå catwalk

Fra den 1. til den 3. februar 2022 inviterer Zalando – Europas førende onlineplatform for mode og livsstil – til Copenhagen Fashion Week i tre city hubs i København på Nørrebro, Vesterbro og Rådhuspladsen.

Hver city hub vil have samme genkendelige udsmykning og indeholder tre forskellige rum, som nysgerrige sjæle kan gå på opdagelse i og interagere med.

Besøgende kan udforske Zalandos digitale Greenhouse takket være virtual reality-briller, lære de nominerede til denne sæsons Zalando Sustainability Award at kende og se livestreams af modeshows under Copenhagen Fashion Week.

I udstillingsområdet finder besøgende outfits med kreeret bæredygtig i fokus af de tidligere vindere af prisen samt denne sæsons finalister.

Endelig kan besøgende også selv gå catwalk, fange øjeblikket med photoboothen og få billederne sendt direkte til mobilen. I alle city hubs opfordrer Zalando de besøgende til at dele deres tanker om, hvad bæredygtig mode er for dem på digitale whiteboards, som vil blive vist udenfor på LED-skærme.

“Vi vil gerne åbne Copenhagen Fashion Week op for danske forbrugere ved at bringe den eftertragtede modeuge ud til dem i deres eget nabolag.

Vi håber, at københavnerne vil prøve de innovative oplevelser i de tre city hubs, som vi har skræddersyet til dem,” fortæller Director of Marketing hos Zalando, Natalie Wills.

De tre city hubs er åbne fra tirsdag den 1. februar til torsdag den 3. februar fra kl. 10-18.

De findes ved Rådhuspladsen, Halmtorvet og Sankt Hans Torv (Nørrebro).

Del artikel