MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Dagens overraskelse: Peter Schmeichel fyrer op for rockshow med nyt band i København

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Foto: PR
Foto: PR

Peter Schmeichel er en af de største fodboldlegender.

Det er dog de færreste, der ved, at den tidligere landholdsmålmand også er musiker og ud af en musikalsk familie med stor interesse for, viden om og kærlighed til musik.

Der er altså mere rock ‘n’ roll i Schmeichel, end man lige går og tror.

Til efteråret kan du opleve Peter Schmeichel og hans passion for musikken her i København, når han indtager en ny rolle som storyteller og frontmand for rockbandet the Ones.

Sammen med medlemmer fra Magtens Korridorer forener fodboldlegenden en musikalsk rejse gennem syv årtiers rockmusik med fængende anekdoter og personlige erindringer fra sit liv med fodbold, familie, musik, Manchester i 90’erne, Brøndby, landsholdet og legender.

Musik og gode historier

“Min far var professionel musiker, og i hans familie var musik både stor passion og en karriere. Det var min far, som insisterede på, at jeg skulle lære at spille et instrument,” fortæller Peter Schmeichel, som i bandet spiller guitar og klaver.

“I bandet har jeg valgt at tage bagsædet, hvorfra jeg suger til mig i selskab med nogle af Danmarks mest erfarne rockmusikere – og jeg lærer hver dag og elsker at være en del af et velspillende team igen,” siger Peter.

Han flankeres af bandets guitarist og kapelmester Niklas Schneidermann, som sammen med trommeslager Anders Ramhede er en del af Magtens Korridorer.

“Jeg ELSKER gode historier, fodbold og rock! Og hvis der er nogen, der har historier om fodbold, og som forstår at fortælle dem, så er det Peter. Det med rock hjælpes vi ad med – og jeg kan nok osse godt overtales til at fortælle en historie eller tre fra landevejene…,” siger Niklas Schneidermann.

The Ones gæster Stagebox i København med showet “Rock’n’Talks” 22. september 2022.

Herefter tager bandet på turné og gæster Skive, Næstved, Fredericia, Randers, Assens og Horsens.

Del artikel

Andre læser også