Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

To vi elsker i samme flaske: Prisvindende bryghus lancerer Gin’N Beer

Af Emil Kjær Jørgensen

Danmark er i de seneste par år blevet ramt af en decideret gin-epidemi, og den populære spiritus kan købes i et utal af varianter.

Der findes næsten heller ikke noget bedre end at nyde en lækker Gin & Tonic – det skulle da lige være en kold øl?

Nu har du muligheden for at slå det sammen til én samlet drik.

Prisvindende Thisted Bryghus er klar til at introducere danskerne for Gin N’Beer.

Vi kan levende forestille os at fejre forårets komme i Kbh om noget tid med at køre et par stykker af dem her ned i svælget.

Foto: PR/Thisted Bryghus

Tilføjelse til serie af luksusøl

Gin’N Beer er endnu en øl i bryggeriets serie af luksusøl, hvor den har selskab af Jack & Beer (luksus Stenøl med Bourbon) og Rum N’ Beer (Barley Wine med Caraibisk rom).

“I vores jagt på at overføre den dejlige krydrede fornemmelse af en god Gin til en ny øl, faldt vi over nogle gamle Geneverfade fra Belgien. Vi brygger vores grundøl godt krydret med Enebær, Angelika og Koriander, og lægger en del af brygget på de gamle egefade.

I forbindelse med tapningen blander vi det fadlagrede og tanklagrede øl med den prisbelønnede Nordisk Gin, der er destilleret på Nordisk Brænderi i Fjerritslev,” fortæller Brygmester Antoni Aagaard Madsen i en pressemeddelelse.

Nordisk Brænderi har også vundet flere internationale priser. Blandt andet har de vundet dobbelt guldmedalje ved The Fifty Best Gins i New York for deres Nordisk Gin (Edition Northstar).

Sådan smager den

Nu er de så også koblet på projektet med at mixe gin og øl sammen med Thisted Bryghus.

Brygmesteren beskriver Gin N’ Beer som lys og frisk krydret øl, med en tør crispy mundfornemmelse, og en solid bitterhed, der stammer fra krydderierne.

Den nye øl egner sig rigtig godt til krydrede madretter, men den er også en stor oplevelse for sig selv, serveret i et højt ølglas.

Gin N’ Beer er i disse dage på vej ud til øl- og vinhandlere samt supermarkeder landet over heriblandt mange steder i København.

 

Del artikel

Andre læser også