Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Spis i dag

Klar til udeservering: Reffen og Broens Gadekøkken genåbner i næste uge

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto PR
Foto PR

Savner du også sol, sommer og streetfood, så er løsningen nær.

Nu har Reffen og Broens Gadekøkken nemlig meldt ud at de genåbner i næste uge – og det bliver med et endnu større udvalg af madboder og kreative værksteder.

Og selvfølgelig en masse kølige drinks.

Foto PR

Set frem til genåbning

Onsdag den 21. april begynder duften af mad fra alle verdenshjørner og lyden af musik igen at sprede sig over nordens største madmarkeder.

I år kan du nyde den fantastiske stemning og de velkendte smage, men du kan også gå på opdagelse i nye køkkener og kreative værksteder.

Glæd dig til at drikke fadøl i sandet, kold rosé i vandkanten og til at nyde Københavns mest farverige og funky streetfood hos både Reffen og Broens Gadekøkken for enden af Inderhavnsbroen.

”Vi glæder os utrolig meget til at åbne igen for fjerde sæson på Reffen.

Vi har ikke siddet stille hen over vinteren, men brugt tiden på at gøre Reffen til en endnu større oplevelse,” siger Ruben Passer, direktør på Reffen.

Også hos Broens Gadekøkken ser de frem til igen at kunne åbne deres containerkøkkener.

”Vi har glædet os helt uhyggeligt meget til at kunne åbne Broens Gadekøkken igen. Vi har derfor brugt nedlukningen til at forberede åbningen, så alle kan føle sig helt trygge, når de besøger vores 4.600 m2 store areal.

Nu trænger vi til at komme ud og opleve noget nyt igen,” siger Kira Thanning, direktør i Broens Gadekøkken.

Foto PR

Reffen – Nordens største madmarked

På trods af nedlukningen har tingene ikke stået stille hos de to madmarkeder de sidste mange måneder.

Reffen udvider nemlig med 2 barer, 3 kaffebarer og 11 nye madboder fra hele verden: Paella, Holy Krapow, The Goulash Kings, Sweet Cheasy Dreams, Street Porchetta, Homeburger, Tacos Pastor, Big Easy Seafood Shack, Goodie Factory, Yalla Yalla og Indian Bites.

Du kan stadig smage alle de gamle favoritter på Reffen, og flere af dem har endda fået nye retter på menukortet og fået et tiltrængt ansigtsløft efter en lang vinterpause.

I alt kan du nu vælge imellem 38 lækre madboder, når du besøger Reffen, og det gør dem til Nordens største madmarked.

I år vil din kaffe og øl også blive brygget med endnu større omhu og kærlighed.

Reffens kafferisteri by Nordhavn Coffee rister bønnerne til alle deres kaffebarer, og du vil også kunne nyde øl fra Nørrebro Bryghus containerbryggeri, der bliver de første øl, som både er brygget, tappet og serveret på Reffen.

Reffen er også kendt for sine mange kreative værksteder, og i år kan de præsentere et helt nyt værksted, nemlig ANNOBIKE.

ANNOBIKEs vision er at få endnu flere danskere til at bruge cyklen som deres primære transportmiddel.

I værkstedet på Reffen vil du derfor kunne se et udvalg af deres cykler, få gode råd og anbefalinger til din egen cykel og – hvis den trænger til det – få repareret din cykel, så cykelturen hjem fra Reffen føles som en leg igen.

Foto PR

Nye køkkener hos Broens Gadekøkken

Når Broens Gadekøkken åbner igen, kan gæsterne glæde sig til et kulinarisk gensyn med gamle kendinge, såsom Gasoline Grill, Opa By Strangas og den altid populære, indiske madbod Dhaba.

Men derudover er der fem helt nye bekendtskaber:

Smørrebrød fra Adam Aamann, Michelin-pasta fra Pasta la Pasta, eksotisk og farverig mad fra The Organic Boho, grønt og økologisk fra én af verdens bedste kvindelige køkkenchefer, Kamila Seidler og italienske tortillas fra struttocph.

Broens Gadekøkken slår ligesom Reffen lågerne op onsdag d. 21. april med gode tilbud og drikkevarer og lækker musik hele weekenden.

Bange for at misse nyt om Kbh? Meld dig til MigOgKbhs nyhedsbrev. Kommer hver fredag. Vi lover, det er godt.
Altid nyheder på MigOgKbh Facebook. Lækre billeder på vores Instagram

Del artikel

Andre læser også