Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Rygård Park – en perle, du ikke må overse, når du skal finde bolig 

Af Redaktionen

Sidder du og overvejer, om du skal rykke teltpælene op og rykke til Aalborg, Nordjyllands hovedstad?

Eller er du allerede en garvet nordjyde, der bare har en drøm om at finde en ny, lækker bolig i eller omkring Nordens Paris? 

Så er der ingen tvivl – du bør kigge i retningen af Rygård Park. Ved du ikke, hvad Rygård Park er? Eller kunne du godt tænke dig at høre mere om andre spændende steder, du kan slå dig ned ved nær Limfjorden? Så læs med her, hvor vi ser nærmere på sagen. 

Er din adresse i Rygård Park, er du tæt på både by og natur 

Har du altid har drømt om at bo i en lejlighed med en fantastisk udsigt til fjorden, men hvor der stadig ikke er langt til Aalborgs pulserende byliv? Så er der ingen tvivl om, at Rygård Park er det sted, hvor du finder din drømmelejlighed. 

Rygård Park er en del af Lindholm Brygge, der er et yderst populært område at slå sig ned i , når det kommer til spændende adresser i Nørresundby. 

Er du bosiddende i Rygård Park, kan du se frem til at drikke din morgenkaffe i en nyopført lejlighed til en fantastisk udsigt ud over Limfjorden ‒ det er svært at forestille sig en bedre start på dagen, ikke? 

Pulserende byliv og en fantastisk udsigt? Rygård Park er stedet for dig

Skulle du få lyst til at tage et smut ind til Aalborg, så tager det ikke mange minutter at komme over den nye kulturbro, du finder tæt på Rygård Park. Det betyder, at du på ingen tid kan være tæt på alt det byliv, du måtte ønske. 

Er du bosiddende i Rygård Park, er der dog heller ikke langt til et af de grønne områder, du finder i skønne Nørresundby. Sagt med andre ord kan du få det bedste fra begge verdener, når du bliver en del af Rygård Park i Nørresundby. 

Drømmer du om at bo på Aalborg-siden? Find dit kommende hjem på Aalborg Havnefront

Hvis det i stedet er en adresse i Aalborg, der står øverst på din ønskeliste, er der ingen tvivl om, at du bør se i retningen af Aalborg Havnefront

Her er der opført masser af nye, spændende lejligheder, så du er sikker på at kunne finde en lejlighed her, der passer til lige netop dine ønsker. Du er samtidig kun få minutters gang fra centrum, når du bor på Aalborg Havnefront.

Der er desuden det plus, at hvis du synes, det lød spændende at slå dig ned i Rygård Park på grund af den skønne udsigt, så kan du også her være sikker på at få udsigt til Limfjorden – og hvem drømmer ikke om at have det?

 

Del artikel

Andre læser også