Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan bringer du gløden tilbage i din hud

Af Annoncør

Alkohol, søvn, sol og kost er et par af de ting, der i høj grad påvirker din hud. Føler du, at din hud ser træt og kedelig ud, så skyldes det ofte disse udefrakommende faktorer og mangel på pleje.

Det betyder også, at der heldigvis er en række ting, du selv kan gøre for at bringe gløden tilbage i dit ansigt.

Annoncørbetalt indhold leveret af: Natursmuk.dk

Plej din hud med produkter, der matcher din hudtype

Tænker du over, hvad dine hudplejeprodukter indeholder, når du hiver dem ned fra hylderne i Matas? Faktisk er langt de fleste hudplejeprodukter designet til specifikke hudtyper. Man opererer som udgangspunkt med følgende hudtyper: Tør hud, olieret hud, kombineret hud og uren hud. Plejer du din hud med en creme, der egner sig til en anden hudtype, er der en stor chance for, at cremen ikke virker optimalt.

Er du på jagt efter en dagcreme, der plejer og blødgør din hud, kan du tage et kig her: https://natursmuk.dk/vare-kategori/hudpleje/ansigt/dagcreme/.

Drik masser af vand

Døjer du med tør hud, så kan det skyldes, at du ikke drikker nok vand. Derfor er det vigtigt, at du indtager tilstrækkeligt med væske i løbet af en dag. Det renser din krop indefra og ud, hvilket er med til at bringe gløden tilbage i din hud.

Benyt solcreme når du færdes udenfor

Der er rigtig mange, der glemmer at påføre et lag solcreme, inden de går udenfor – også selvom det bare er en cykeltur til supermarkedet og tilbage igen. Det er måske noget, du selv kan nikke genkendende til? Det kan dog ikke understreges, hvor vigtigt det er, at du husker solcremen, hvad end du skal. Solcreme har til formål at beskytte din hud mod solens ultraviolette stråler – selv når det er overskyet!

Desuden kan du købe solcremer, der hverken fedter eller klistrer, så der er ingen undskyldning for ikke at beskytte din hud.

Del artikel

Andre læser også