Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan får du nyt liv i din københavnerlejlighed

Af Annoncør

København har mange ting at byde på, men desværre er et overskueligt boligmarked ikke en af dem. Når du er på jagt efter din nye lejlighed, skal du passe på med at få forventningerne for meget op. Her kan du læse mere om, hvordan du kan renovere en træt københavnerlejlighed. 

Hvor meget må du renovere?

Når man flytter ind i en lejlighed, kan der være forskellige begrænsninger på, hvad du må gøre ved dit lejemål. I nogle lejligheder er du fri til at gøre, hvad du vil, så længe du ikke river væggene ned, og i andre lejligheder må du hverken male eller sætte billeder op. Inden du begynder dit renoveringseventyr, kan det være en god ide at nærstudere din lejekontrakt, så du er sikker på, hvad du må og ikke må. Når du har styr på, hvad du må gøre, så kan du begynde at planlægge, hvad du vil renovere og ændre på i din lejlighed. 

Del dine projekter op 

Når man flytter ind i en ny lejlighed, så kan man hurtigt komme til at have store drømme om renovering og indretning. Selvom man gerne vil gøre stedet til ens eget, så kan det hurtigt blive uoverskueligt med flere projekter på samme tid. Derfor kan det være en god ide at dele dine projekter op og lave en plan for, hvornår de forskellige ting skal gøres. Det kan for eksempel være en god ide at starte med at male lejligheden, inden du begynder at flytter dine møbler og flyttekasser ind. På den måde har du et godt arbejdsareal, hvor du ikke skal være bange for at få maling på din dyre sofa. Dog er det en god ide at sprede plastik ud, så du ikke får malerpletter på gulvet. 

Invester i ordentlig maling og pensler 

Mange vælger at male deres lejlighed. Den gamle maling kan være misfarvet, eller måske vil du have en anden farve på væggene. Hos malgodt.dk kan du finde kvalitetsmaling og pensler. Med kvalitetsmaterialer kan du være sikker på, at farverne vil være flotte og ensartede gennem hele malerarbejdet, og du vil have nemmere ved at undgå synlige penselstrøg på væggene. Ved udflytning kræver mange udlejere at lejligheden skal males hvide. Her kan det være en god ide at starte med selv at male farvede vægge over med hvid, også selvom der skal hyres professionel maler ved udflytning. 

Del artikel

Andre læser også