ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan istandsætter du din virksomhed i København

Af Annoncør

De fleste lokaler i København er flere hundrede år gamle. Derfor er det også vigtigt at tage sig godt af dem, så de ikke falmer. Her er det vigtigt at der tages hensyn til arkitekturen og ejendommens alder. Det at respektere lokalerne gennem hele istandsættelsen, så bygningens sjæl bibeholdes. Her finder du din guide til, hvordan du istandsætter din virksomhed i København bedst muligt. 

Tilføj lys og luft

Lokaler i København har det med at være mørke og smalle, hvilket kan give en klaustrofobisk følelse. Det er derfor vigtigt at sørge for at tilføje så meget lys og luft så muligt, når du skal istandsætte din virksomhed. Her skal der tages højde for lysindfaldet. Sørg for at vælge nogle lette gardiner, så mest muligt sol kan komme ind, eller gør eventuelt brug af solfilm. Mal også væggene i lyse nuancer, så de kan reflektere lyset fra solen. På den måde lysnes hele rummet. Det kan også være en idé at gøre brug af glasvægge, hvis du ønsker at skabe mindre intime rum, men samtidig ønsker en virksomhed, hvor der er lys og luft. 

Pas på gulvet

Ældre lokaler i København har typisk et gammelt solidt plankegulv. Hvis der passes ordentligt på dette, kan det holde i mange år fremover og skabe utrolig meget stemning, samt et naturlook i din virksomhed. For at passe på plankegulvet er det vigtigt at det ikke vaskes med vand og sæbe for ofte, men at det i stedet forbehandles, så det ikke er nødvendigt at vaske det særlig ofte. Dette kan gøres med både olie og lak, så gulvet kan holde i mange år fremadrettet. En anden god idé, er at implementerer indgangsmåtter, som kan tage alt snavs for kunder og kollegaers sko. På den måde udsættes gulvet for mindst muligt slid. 

Sørg for god elektricitet

Før i tiden var der ikke det samme behov for elektricitet i lokalerne i København. Dette behov er gradvist steget, eftersom vi er blevet mere og mere afhængige af strømmen. Dette gælder især hvis der skal bruges elektricitet til et større antal computere i din virksomhed. Men også hvis der skal indsættes en vaskemaskine, eller en del belysning. Sørg derfor for at få en god elektriker ud, som kan komme med nogle gode løsninger til elektricitet i din virksomhed. Gå efter sikre og gode løsninger, som du ved kommer til at holde i mange år fremover. Dermed sikrer du den bedste istandsættelse.

Del artikel