Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Sådan laver du en hyggelig altan i storbyen

Af Annoncør

Der er flere grunde til at mange vælger at bosætte sig i storbyen med summende energi og sprudlende kultur. Bor du i storbyen, og er en af de heldige, der har egen altan, så læs med her og få et par tips til, hvordan du kan gøre altanen ekstra hyggelig. Skab din egen lille oase i storbyen!

Den rette stemning og belysning

Når man skal indrette sin altan, er der mange forskellige veje, man kan gå. Som det første kan du søge efter inspiration på nettet og se, hvilke gode idéer andre altanejere er kommet på. Her kan du tage stilling til, hvilken stilart altanen skal indrettes i, og hvilken stemning du gerne vil skabe. 

Det gør en rimelig stor forskel, hvordan altanen bliver belyst om aftenen, særligt hvis man gerne vil tilbringe nogle sommeraftenener på den. Er din altans udendørslamper led, så skal du nok ikke bekymre dig om for lidt oplysning, efter solen er gået ned. Ønsker du en hyggestemning, kan du med fordel mikse både hyggelamper og led lamper udendørs. Der findes udendørslamper af mange forskellige slags, så du kan vælge ud fra hvilken stil, du bedst kan lide. Lyskæder, lanterner og lygter er gode muligheder, når man skal skabe hyggestemning. 

Når du har belysningen sat på plads, kan du begynde at kigge efter havemøbler. Her kan du overveje loungemøbler til en afslappet stemning, caféstole hvis stilen skal være romantisk eller evt. lækkert dansk design i simpelt træ eller metal. Der er mange muligheder for at udtrykke personlig stil på sin altan.

Planter der giver liv

Hvis du ærgrer dig over ikke at have egen have, kan du bare bringe haven ind på din altan. Plant krydderurter i krukker og blomster i altankasser for at skabe en oase med liv på altanen. Hængeplanter og potteplanter er også gode tilføjelser!

Del artikel

Andre læser også