Sådan overlever du vinteren

Skrevet af: Redaktionen

Det er ikke alle mennesker, der er lige glade for vintermånederne.

Det er de måneder, hvor der er mørkt og koldt, så det kan nemt gå ud over ens humør. Hvis du er én af dem, der har en smule svært ved at komme igennem vinterperioden, får du her et par tips til, hvordan du overlever det bedst muligt.

Brug tid sammen med dine kære

Hvis dit humør afhænger meget af, hvordan vejret er, vil det hjælpe rigtig meget, hvis du sørger for at være en hel masse sammen med dine kære. Det kan både være din familie og dine venner.

Hvis du sørger for jævnligt at lave nogle hyggelige aftaler med din familie eller venner, har du altid noget at se frem til. Det kan være alt fra et cafébesøg til en filmaften på sofaen.

Få andre til at rydde sne

Hvis ikke du er vild med vinter, er du garanteret heller ikke vild med at skulle fjerne sne. Hvis du kommer til at stå i en situation, hvor der kommer rigtig meget sne, kan du i stedet kontakte Snevagten, der står for snerydning i København.

På den måde slipper du for selv at skulle klare den slags trælse opgaver.

Start dine morgener godt ud

Vintermorgener kan især være med til at ødelægge ens humør, fordi der er så mørkt og koldt. Til gengæld vil du få rigtig meget godt ud af at forsøge at give dig selv en så god morgen som muligt.

Når du står op, kan du f.eks. skynde dig at tage nogle dejlige, varme strømper på, så du ikke skal gå og fryse. Derudover handler det bare om hurtigt at få tændt noget hyggelig belysning.

Til sidst kan du vælge at stå ti minutter før op, så du har lidt bedre tid til at lave en lækker morgenmad. Det vil være med til at motivere dig til dagen.