MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Sådan sørger du for at være den perfekte vært eller værtinde nytårsaften

Af Redaktionen

Nytårsaften er en af årets mest festlige aftener, hvor der gerne må gøres lidt ekstra ud af det hele. Derudover er det en perfekt undskyldning for, at tilbringe en hel aften i selskab venner, familie, eller hvem end man har lyst til at fejre nytår sammen med. Hvis du er blevet udnævnt som årets vært eller værtinde, eller selv har påtaget rollen, er der en masse ting, som du skal sørge for at have styr på og det kan være svært at vide hvor man skal starte. Hvis du gerne vil have lidt tips og tricks til, hvordan du sørger for at være en god vært over for dine gæster nytårsaften, så læs med videre. 

Få styr på nytårsmenuen 

Nytårsmenuen er yderst vigtigt, idet der her er tale om året sidste måltid. Derfor skal maden være udsøgt og lækker, og der må gerne være kræset for detaljen. Her skal du have fundet på en forret, hovedret, dessert, som forhåbentligt falder i dine gæsters smag. At skulle stå for en 3-retters menu til et helt selskab, kan være noget af en mundfuld og samtidig kræve en hel masse timer i køkkenet. Ønsker du at gøre det hele lidt lettere for dig selv og derudover også få mere tid til dine gæster, så  bestil nytårsmenu hos Gaudium og undgå besværet med at skulle handle ind og bruge timevis i køkkenet. Her kan du også bestille julefrokost ud af huset hvis du står og skal være vært til en kommende julefrokost med dine venner eller familie. 

Temaaften

Nytårsaften må som sagt gerne være lidt ud over det sædvanlige, således at aftenen bliver uforglemmelig for både dig og dine gæster. Det aller bedste tip til at spice aftenen op, er ved at have arrangeret et bestemt nytårstema. Her er der mulighed for at vælge lige netop det tema, som du synes kunne være sjovt. Du kan for eksempel vælge at I skal have paryk tema, eller måske holde nytårsfesten i en ægte Great Gatsby-stil. Ved at have et bestemt tema kan du være sikker på, at humøret er højt lige fra starten, idet gæsterne kan grine af eller beundre hinandens udklædning.

Sjove lege 

Sidst men ikke mindst, er underholdning en rigtig vigtig del af aftenen. Sørger du for at arrangere sjov og god underholdning i form af forskellige lege eller quizzer, vil dine gæster helt sikker synes, at du er den perfekte vært eller værtinde. Her er det bare med at være kreativ og finde på noget sjovt.

Del artikel

Andre læser også