Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gør juletransporten nem og fleksibel: Kør hjem til jul i en smart bybil

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Foto: PR, SHARE NOW
Foto: PR, SHARE NOW

Driving home for Christmas…

Du har allerede soundtracket klar til turen hjem til familien, julemaden og hyggen. Men har du også transportmidlet klar?

Hvis det skal være nemt og bekvemt, når du skal rundt i landet for at fejre højtiden, kan du snuppe en bybil og køre lige derhen, hvor den gode julestemning venter.

Kør rundt i hele landet

I København er det altid let at finde en af SHARE NOW’s bybiler i nærheden, og de kan ikke blot benyttes inden for hovedstadsområdet, men også lejes til længere køreture og udflugter.

Skal du eksempelvis på julevisit hos bedsteforældrene på Fyn, fejre juleaften i Nordsjælland eller måske hele vejen til Jylland for at udveksle gaver med svigerfamilien, kan du køre både ud og hjem i en bybil.

Foto: PR, SHARE NOW

SHARE NOW har både elbiler og benzinbiler, som du kan tage med rundt i Danmark – du skal blot sørge for, at din tur afsluttes inden for operationsområdet i hovedstaden.

Desuden har SHARE NOW gjort det endnu lettere for dig, der skal krydse Storebælt, for som noget nyt kan du nu køre over Storebæltsbroen med nummerpladegenkendelse i SHARE NOW’s bybiler, og prisen er kun 200 kroner per vej.

Har du din egen Bizz-enhed, kan du selvfølgelig også medbringe og benytte den i stedet.

Ubegrænset strøm og benzin

Lige meget om du skal køre langt eller kort, er alt inkluderet, og det vil sige, at du får ubegrænset strøm og benzin samt forsikring, parkering inden for SHARE NOW-området og et fast antal kilometer med i den pakke, du vælger.

Tager du en elbil, kan du lade i hele landet hos E.ON., Spirii, Clever og Ionity, som alle er ladepartnere hos SHARE NOW.

Vælger du at klare julens kørsel i en benzinbil, kan du tanke hos Circle K i hele landet, for tankkortet ligger i bilen.

Der er nok at se til i julen, men SHARE NOW sørger altså for, at du ikke skal bekymre dig om transporten.

Så nemt er det

Vil du leje en af de smarte bybiler, når du skal hjem til jul, skal du blot downloade SHARE NOW-appen og tilmelde dig.

Har du dit kørekort og kreditkort ved hånden, tager det kun få minutter, inden du er klar til at finde en bil, pakke julegaverne i bagagerummet og køre af sted.

Det er såvel nemt som praktisk, og samtidig er det fleksibelt, da du finder bilen tæt på, hvor du er, og du behøver ikke at booke den på forhånd.

Ligeledes skal du skal du hverken aflevere bilen fuldt opladt eller tanket, og du skal hellere ikke forbi et udlejningskontor i forbindelse med lejen.

Skal du have mange julegaver med på din køretur, og vil du være helt sikker på at have en bestemt type bil med god plads til rådighed på et særligt tidpunkt, er der mulighed for at forudbestille bybilen, så den er klar til din køretur lige, når du ønsker det.

Ved forudbestilling er du garanteret en bil, der kan hentes tæt på, hvor du befinder dig, og på lige netop det tidspunkt, du ønsker.

Bilen afleveres nemlig til dig nær den ønskede adresse, så du kan roligt slappe af og bruge tiden på julehygge, gaveindpakning eller andre praktiske gøremål, indtil du skal af sted.

Læs mere og forudbestil en bybil til julen på share-now.com.

Del artikel

Andre læser også