ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

En af de største stemmer: Sissel Kyrkjebø kommer til København med storslået julekoncert

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Foto: PR
Foto: PR

Juletid er lig med sød musik, og i år er der særlig god grund til at se frem til højtiden, hvis du holder af at gå til julekoncerter i december.

En af de allerstørste stemmer kommer nemlig til København for at fylde dine øregange med smukke juleklassikere og nye toner.

Det sker mandag 20. december i Operaen, og den store stemme, vi taler om, tilhører den norske sangerinde Sissel Kyrkjebø.

Med sin forrygende vokal vil Sissel få julestemningen til at sænke sig over Operaen, og det bliver uden tvivl både storslået og magisk.

Juleklassikere og ny musik

For mange fans er Sissels musik en vigtig del af juletiden, og mere end 1 million mennesker har oplevet hendes julekoncerter alene i de nordiske lande – det må siges at være en rekord, der er svær at slå.

Når Sissel i år drager på juleturne, er det med både klassiske julesange samt soul- og gospelperler på setlisten.

Og så har hun ny musik med, for hun har netop udgivet en ny juleplade.

Du har måske allerede hørt den første single fra EP’en – ”Alt det som skinner”, der er skrevet af Anne Grete Preus, udkom nemlig 15. oktober.

MigogKbh har spurgt Sissel, om hun kan løfte sløret for nogle af de sange, publikum kan glæde sig til at høre i Operaen.

“Jeg synger altid ‘O Helga Natt’. Det er en af ​​julens store klassikere for mig som sanger,” fortæller Sissel Kyrkjebø og fortsætter:

“En anden sang, jeg vil synge, er en, der ikke har noget med julemusik at gøre, men den er blevet en del af mine julekoncerter. Det er en gospelsang, der hedder ‘My Tribute’. Mange fortæller mig, at det er de to sange, de altid håber at høre.”

Noget helt særligt

Julekoncerter og julens sange er noget helt specielt for Sissel, og hun ser frem til at optræde i Operaens sal.

“Operaen er et utroligt smukt lokale at optræde i. At være i den smukke sal er både majestætisk og rørende,” siger Sissel Kyrkjebø og tilføjer:

“Julekoncerterne er en tradition for mig. Jeg begyndte allerede som 15-årig at deltage i julekoncerter i min hjemby, Bergen, og har siden da sunget julekoncerter i både USA og Rusland samt i Skandinavien og Tyskland.”

Men selv om Sissel har spillet julekoncerter i årtier, kan publikum forvente, at showet i Operaen byder på nye indslag og overraskelser.

“Jeg elsker at lave nye julekoncerter hvert år. Mine koncerter skal altid indeholde både tradition samt overraskelse og samtidig være rørende og smukke. Jeg vil gerne have, at publikum forlader salen med et lille smil, trækker på skuldrene og samtidig oplever noget, der har rørt dem på den ene eller anden måde, og som de vil tage med sig videre ud i natten,” siger Sissel Kyrkjebø  til MigogKbh.

Sissel optræder to gange i Operaen 20. december. Der er både en koncert klokken 17.30 og en klokken 20.30.

Billetpriserne starter på 450 kroner, og billetterne er i salg nu.

KØB BILLET HER

Hvad: Sissels Jul
Hvor: Operaen, Ekvipagemestervej 10, København K
Hvornår: Mandag 20. december 2021 kl. 17.30 og kl. 20.30
Hvordan: Køb billet her

Del artikel