MigogKbh Nyt 👋

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.📆💎
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh. 🍣🎺
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.💰👌

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Take away i København 

Står du og mangler inspiration til hvor aftensmaden skal afhentes eller bringes fra eller skal du finde maden til weekendens stay at home-date? I denne del af vores spiseguide tager vi dig igennem Københavns mange lækre take away steder, og vi garanterer, at du kan finde stedet, der tilbyder lige præcis dét du har lyst til! 

Seneste nyt om Take Away

Bliv guidet til din næste take away oplevelse 

 

I København er der altid mulighed for at finde lækker take away – hvad end det er burger, et pizza, sushi eller måske noget helt fjerde, som du har lyst til, så findes der masser af lækre muligheder i hovedstaden. Den moderne take away-kultur passer perfekt til den travle hverdag, som mange københavnere lever. Her skal det hele ofte skal gå lidt stærkt og så må det gerne være nemt. Om du så er til lækker tapas-take away eller måske en snasket burger med pommes, så er det aldrig længere end et opkald eller et gadehjørne væk. 

Take away kan sagtens være sundt 

 

De seneste år er der sket rigtigt meget indenfor takeaway – og heldigvis for det! En af de nyeste tendenser er de  mange sunde take away-steder, der har set dagens lys. Fastfood behøver hverken at være fedende eller give dårlig samvittighed og kan så kan det også sagtens både serveres for børnene, en sød date eller måske weekendens middagsselskab.

Sundt take away har fundet sin vej til københavnernes hjerter og så er det kommet for at blive. Du kan for eksempel prøve de populære pokébowls, som oprindeligt stammer fra Hawaii eller nogle af de forskellige asiatiske køkkener, som både kan give varmen og spises med god samvittighed. Du kan også både finde veganske og vegetariske take away- og spisesteder i København og udvalget heraf bliver hele tiden større.

Take away lige til hoveddøren – døgnet rundt

 

Take away skal være nemt – med udbringning er det blevet endnu nemmere – faktisk  er det blevet så nemt, at du ikke engang behøver at bevæge dig udenfor for at få fat i maden længere. Du kan derimod nøjes med at klikke din mad hjem på telefonen og derefter læne dig tilbage og vente på at den bliver leveret – lige til døren og nogle endda døgnet rundt! Det er virksomheder såsom Just Eat, Wolt, Hungry.dk (og flere andre), der hjælper dig her og udvalget ved hver af disse er efterhånden så stort, at du kan vælge hvilken som helst genre af take away.