MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Bedste take away i København

Nogle gange må det bare gerne være lidt let og gå lidt hurtigt. Med de mange muligheder for take away i København bliver både din frokost og familiens aftensmad let og lækker, uden det nødvendigvis skal være en kalorierig og dyr fornøjelse.

I denne del af vores spiseguide finder du en stor oversigt over de mange gode take away steder i KBH, og vi garanterer, at der findes et sted, der tilbyder lige netop det, du søger, og din mave hungrer efter.

Filtrer Take Away

Lækker take away i København fra alle verdens køkkener

I København finder du take away til en hver smag. Uanset om du har lyst til indisk, thai, italiensk, mexicansk take away eller noget helt andet, så er mulighederne inden for rækkevidde.

Københavns madscene spænder vidt og bredt, og med så mange muligheder ved hånden er der rig mulighed for at erstatte madpakken og kødgryderne et par gange eller to om ugen.

Vi kender alle sammen til, at det hele går lidt stærkt i hverdagene. Tiden og overskuddet er ikke nødvendigvis til at eksperimentere i køkkenet hver dag, og take away er derfor en god redning, når det gerne må være lidt nemt. Heldigvis er dit næste måltid ikke længere end et opkald, en app eller et gadehjørne væk, og du kan bruge vores filterfunktion her på siden til at finde frem til det helt rigtige sted i din bydel.

Start dagen ud med morgenmad to go

Der er ikke meget, der slår en god brunch med det hele. Og selvom atmosfæren på byens caféer indbyder til hygge og en rolig start på dagen, så er der alligevel noget over, at få brunch som take away derhjemme.

Med take away brunch i København får du den gode start og den gode mad hjemme i vante omgivelser. Du får mulighed for at spise din morgenmad i fred og ro fra de andre gæster og livet i byen – og så kan du vel at mærke også nyde din croissant, den sprøde bacon, de velsmagende oste og ikke mindst kaffen og den friskpressede juice kun iført dit nattøj.

Det lyder for lækkert, ikke?

Fra det SU-venlige til gourmet take away i København

Take away er ikke længere nødvendigvis lig med en snasket pizza eller en saftig burger. Det kan lige så vel være smørrebrød, sushi eller salater, som det kan være tapas og gourmet. I København finder du det hele – både det dyre og det billige take away, og alt midt imellem.

Det er altså ikke kun det lokale pizzaria eller den nærliggende grillbar, der er leveringsdygtige, når du vil have take out i København. Flere af byens restauranter og caféer tilbyder take out i forskellige prisklasser, og du finder alt fra stegt flæsk og danske klassikere, til vegetariske og veganske retter, samt eksperimenterende sammensætninger, der får munden til at løbe i vand.

Det sunde alternativ

Mad udefra behøver ikke være en kaloriefyldt fornøjelse, og de seneste år er der kommet masser af steder til, der tilbyder sund take away i København. Det betyder også, at fedt og friture er skiftet ud med friske salater og sunde retter, der giver energi til kroppen, og som skubber den dårlige samvittighed fra sig.

Udvalget bliver kun større og større, jo længere tid der går, og sund take away er for alvor kommet for at blive. Den hawaiianske pokébowl er en af de mere populære eksempler, ligesom det asiatiske køkken byder på masser af grøntsager i smagfulde retter. Uanset hvad du er til eller craver, så kan du med sikkerhed finde det i vores guide til take away i KBH.

Få take away leveret lige til døren, døgnet rundt

Take away er nemt i sig selv – men med udbringning bliver det endnu nemmere. Du behøver ikke engang at rejse dig, når først du har lavet din bestilling. Så læn dig tilbage og vent på at få din frokost eller aftensmad leveret lige ved døren.

Virksomheder som Wolt, Hungry, JustEat m.fl. har efterhånden så stort et udvalg af mad og restauranter, at det er ligemeget om du har lyst god thai take away, tapas to go, eller om du sukker efter is, kage og dessert. Det hele kan leveres direkte på adressen i København – alt, det kræver, er et par enkelte klik eller et opkald på telefonen.

Bon appetite.