Sidste chance: Få lækker sushi for 2 til skarp pris i Sushi Festival Copenhagen

Er du vild med sushi, vil du elske vores premiere på Sushi Festival Copenhagen.
Vi har sammen med flere af byens bedste sushi-steder kreeret en lækker takeaway-menu til en fantastisk pris.
Det er alt fra Sushi2500-kæden, Hatoba på Islands Brygge, Omakase på Frederiksberg til Karma Sushi-kæden.
I resten af ugen kan du spare op til 37% på de fleste af menuerne til 2 personer, som er af højeste kvalitet.
Prøv eksempelvis Extravagance menu – 30 store lækre stk. sushi hos Karma Sushi i Nyhavn eller Østerbro.
Sushi2500 har en Deluxe-menu på 32 store lækre stk. på hele fire lokationer i København.
Se alle menuer og priser herunder
Det er vigtigt at understrege, at når du bestiller din sushi-menuer som takeaway, så indbetaler du til MigogKbh – vi reserverer beløbet og garanterer altså for, at du får din sushi eller pengene tilbage.
Sådan foregår Sushi Festival Copenhagen
- Find den MigOgKbh sushimenu du ønsker at købe fra herunder i artiklen
- Husk at tilvælge billetgebyr for at færdiggøre booking
- Tag din bekræftelse med enten på mobilen eller print den ud fysisk
Se menuer, priser og hvem du kan bestille fra herunder
Sushi 2500- Valby, Frederiksberg & Søborg
Tempura reje, avocado, agurk.
Laks, rødløg, avocado, agurk, flyvefiskerogn, persillemayo.
Surimi, avocado, agurk, toppet med avocado, laks, tun og reje.
Tempura reje, blomkål, æble toppet med avocado,
rødbedespirrer, persillemayo og cashewnødder.

Karma Sushi- Nyhavn & Østerbro
Tempurareje og avocado. Rullet i masago og crunch.
Toppet med chilimayo, crunchsirup og karse.
Laks med wasabicreme og stegt kartoffel.
Toppet med flammegrillet laks, ørredrogn, teriyakisirup, wasabi tobiko, purløg og østersurt.
Surimi og agurk med vinaigrette af dehydreret tomat, syltet wasabi og forårsløg. Flammegrillet med jomfruhummercreme og teriyakisirup.
Toppet med laks, tun, avocado, forårsløg og sprød kataifi.
Tempurareje, daikon, avocado og flødeost.
Toppet med laks, forårsløg og radise.
Tempurareje og tangsalat.
Toppet med tun, sesam, sesamcreme, ørredrogn, purløg og friteret hvidløg.
Laks, daikon og agurk. Rullet i spicy sesam.
Toppet med chilimayo, crunch og forårsløg.
Tun, flødeost, wasabi tobiko, forårsløg og ”yamagobo”. Rullet i purløg.
Toppet med chilimayo og sprøde lotusrodschips.
Hosomaki med laks.
Toppet med flødeost, crunch, ørredrogn, crunchsirup og karse.
1 x Citrussoja
1 x Kryddermarinade

Hatoba, Islands Brygge
Crispy ebi, agurk og avokado med flammegrillet laks toopping.
Tun, avokado, agurk og spicy mayo rullet i tobiko.
Laks, danmuji, avokado og forårsløg.
2 x Nigiri laks

Omakase – Frederiksberg
Deluxe Menu – 30 store lækre stk sushi
8 x Inside-out Spicy Laks
laks, agurk, avocado, toppet med kimchee sesam.
8 x Inside-out California
surimi, agurk, avocado, toppet med mix sesam.
8 x deluxe inside-out Surf n turf
dybtstegt rejer, avocado, toppet med flamberet kalv, mango sauce, spicy sauce og teriyaki sauce.
2x Nigiri laks sesam
2x Nigiri tun flamberet
2x Nigiri reje
Normalpris: 408 kr
MigogKbh pris: 259 kr + gebyr – SPAR 30%