MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Masser af festligheder hele weekenden: Tivoli fejrer 4th of July

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto PR
Foto PR
Tivoli fejrer 4th of July
Kl. 11.00 - søn Kl. 23.00 / Tivoli

Den 4. juli er en helt særlig dag, for det er nemlig USA’s uafhængighedsdag.

Dagen bliver normalt fejret i stor stil i USA, og netop disse festligheder kan du i år også blive en del af, når Tivoli fejrer 4th of July.

Glæd dig allerede nu til en weekend fyldt med fede amerikaner biler, amerikanske livretter, film og musik på Plænen og et kæmpe festfyrværkeri til at runde af med.

Foto PR

Skal fejres hele weekenden

På søndag er det 4th of July og hermed USA’s uafhængighedsdag, men Tivoli skruer op for festlighederne hele weekenden.

Forestil dig at blive indhyllet i duften af alle dine amerikanske livretter, imens du nyder synet af smukke amerikanerbiler fra Roskilde Amerikaner Bil Club.

De mange amerikanerbiler kan ses i Haven både lørdag og søndag, og de er placeret rundt omkring i Tivoli, så der er rig mulighed for at gå på opdagelse blandt bilerne.

Både Nimb og Grøften står klar med lækre amerikanske menuer, så der er også gode chancer for at få noget lækkert i maven.

Hos Fru Nimb kan du for eksempel nyde en lækker grillmenu inspireret af amerikanske favoritter begge dage (book her), og i Grøften kan du få saftige spareribs om søndagen.

Både lørdag og søndag rundes dagen af med et kæmpe festfyrværkeri.

Festligheder på Plænen

På Plænen kommer det heller ikke til at gå stille for sig.

Lørdag kan du også opleve det fantastiske gospelkor, Linda Andrews med Farum Gospel Choir, hvor du får en gospeloplevelse i særklasse, når det 22 personer power-kor først går i gang på scenen.

Festlighederne på Plænen fortsætter kl. 21 med en rejse gennem den amerikanske big band musiks historie sammen med Miriam Mandipira, Bobo Moreno og Tivolis Big Band.

Søndag kl. 12 byder Frederik Wiedemann, kulturchef og underdirektør i Tivoli, handelsattaché, Chris Wilken fra den Amerikanske ambassade velkommen, som overbringer den officielle 4th of July hilsen fra den amerikanske præsident, Joe Biden, til Tivolis gæster fra plænescenen.

Du kan også møde den tidligere amerikanske ambassadør i Danmark, Rufus Gifford, der vil fortælle meget mere om USA sammen med studievært på TV2 NEWS, Miriam Zesler, der bl.a. var udsendt som journalist til det amerikanske præsidentvalg i 2020.

Om eftermiddagen kan du opleve et lille stykke af Hollywood på Plænen.

Her går Tivolis eget symfoniorkester, Tivoli Copenhagen Phil, med solisterne, Christina Boelskifte og Caspar Philipson, nemlig på scenen og præsenterer evergreens fra Hollywoods guldalder.

Bagefter vises der ”Palm Springs”, som er en vaske ægte amerikansk komedie, der nok skal få lattermusklerne i bevægelse.

Filmen vises på storskærm, og du er mere end velkommen til at tage en ven, en kæreste eller familiemedlem med under armen.

Hvad: Tivoli fejrer 4th of July
Hvor: Tivoli, København
Hvornår: Lørdag d. 3. juli og søndag d. 4. juli fra kl. 11 begge dage
Hvordan: Læs meget mere om dagen her

Del artikel

Andre læser også