Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

København får ny festival: Musik, mad og bæredygtighed på programmet

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Arkivfoto
Arkivfoto

Det har været en trist uge for de danske festivaler, som efter den seneste genåbningsaftale har meldt om aflysninger på stribe.

Men mellem alle de dårlige festivalnyheder er der heldigvis en god.

København får en ny festival, som finder sted første gang i september i år.

Navnet er Tomorrow, og her er tale om en festival, som arrangørerne selv kalder “handlingsorienteret”, idet den har stort fokus på bæredygtighed.

Ingen løftede pegefingre

Tomorrow løber af stablen i Valbyparken 3. og 4. september, og udover musik er der mad, talks og konkret inspiration til en mere bæredygtig hverdag på programmet.

Festivalen drejer sig især om, hvordan man lægger sin livsstil om i praksis, så man bidrager til en mere bæredygtig fremtid, men folkene bag Tomorrow lover, at der ikke vil være nogen løftede pegefingre – kun inspiration, nyttig viden og oplevelser.

På festivalpladsen vil du kunne gå på opdagelse ved talkscenen Listen, musikscenen Feel, madområdet Taste, oplevelsesområdet Change, opdagelsesområdet Village og ungdomsplatformen Own, som vil være installationer og happenings spredt ud over festivalpladsen.

Skal motivere til handling

Organisationen bag Tomorrow Festival ledes af Caroline Søeborg Ahlefeldt, der i sin tid var medstifter af Heartland på Egeskov Slot.

”I dag ser vi ind i en dyster fremtid, hvor livet og klimaet på vores planet er alvorligt presset på grund af vores adfærd. Det skal vi gøre noget ved. Vi skal motivere til handling. Vi skal skabe optimisme. Og vi skal give folk værktøjerne og lysten til at handle, så vi sammen kan skabe en bedre fremtid,” udtaler Caroline Søeborg Ahlefeldt i en pressemeddelelse.

En partoutbillet til Tomorrow Festival koster 750 kroner, og en endagsbillet koster 499 kroner.

Billetter kan købes her.

Hvad: Tomorrow Festival
Hvor: Valbyparken
Hvornår: 3.-4. september 2021

Del artikel

Andre læser også