ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Turist i København – tips til den gode oplevelse

Af Annoncør

Annonce

København er en gammel by med mange smukke bygninger og spændende seværdigheder. Hvis man ikke bor i landets hovedstad, så kan det være en unik oplevelse at besøge byen og udforske den interessante kultur som den tilbyder.

Til vands; lejebåde og havnebad

København har et helt særligt kanalsystem som snor sig gennem mange af byens dele. Vandet er derfor en essentiel del af atmosfæren og æstetikken i byen, og den giver den gamle købstad en særlig charme.

Hvad enten du sidder på de historiske caféer i Nyhavn, hopper i havnebadet på Islands Brygge eller besøger den verdenskendte fristad Christiania, så har vandet altid en central rolle.

Du behøver ikke kun at nyde de blå bølger fra land. Der findes nemlig adskillige firmaer, som udlejer både til turister og lokale. Med lejebådene kan du bevæge dig gennem byens centrum til vands og nyde den varierende arkitektur fra en anderledes vinkel.

Til lands; kunst og natur i byens udkant

Har du mere end én enkelt dag eller to i København, så kan du i udkanten af byen finde nogle helt unikke seværdigheder at besøge.

Ankommer du med bus, tog eller fly så kan det være en god idé at undersøge billig billeje i København. For selvom den offentlige transport er særdeles velfungerende i hovedstaden, så kan det være tidsbesparende og mere praktisk selv at kunne transportere sig ud til destinationen.

Hvis du er til moderne kunst og samtidig er glad for den danske natur, så kan du med fordel aflægge Louisiana et besøg.

Museet ligger i naturskønne omgivelser ved vandet i Humlebæk nord for København, en 35 minutters køretøj fra centrum.

Louisiana er det mest besøgte kunstmuseum i landet, og det er der god grund til. Udover en imponerende fast udstilling, præsenterer de også løbende midlertidige udstillinger fra både indland og udland. Helt sikkert et besøg værd, både for den kunstinteressede og naturelskeren.

Del artikel