ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Udbred jeres marked – stift bekendtskab med Amazon

Af Annoncør

Vil I gerne nå ud til en endnu bredere gruppe af kunder, end I allerede gør? Der er mange forskellige platforme, man kan bruge, når man gerne vil sælge sine produkter – men det er ikke sikkert, I har haft dem alle i tankerne. Har I overvejet at sælge jeres produkter på Amazon? De færreste associerer Amazon med det danske marked, men i virkeligheden er den i top fem over mest besøgte digitale platforme for salg blandt danskerne.

Amazon FBA – eller Fullfilment by Amazon, som det også kaldes – er en service, I kan benytte som virksomhed, der samarbejder med Amazon. Her lader I Amazon om at behandle jeres varer. I sender dem i første omgang til et Amazonlager, og herefter vil resten af processen varetages af Amazon – så I slipper for at skulle stå med bøvlet til at sende varerne i alverdens retninger, I måske ikke helt har overblik over.

Følg med kundestrømmen

Har virksomheden svært ved at følge med? Det er fantastisk at se, når der er vækst i en virksomhed, for det betyder som regel, at man gør noget rigtigt. Til gengæld kræver det også, at man bliver ved med at gøre ting rigtigt, for at det fortsætter på den måde, og det indebærer blandt andet, at I kan blive nødsaget til at skalere op, så I kan matche det behov og den efterspørgsel, der kommer fra kunderne.

Det er noget af det, I kan gøre ved at benytte jer af Amazon. Samtidig er der alverdens andre parametre, I kan skrue på, så I tilpasser jer jeres kundebase. Det kan handle om jeres hjemmeside eller egen webshop, der måske skal opdateres, så den kan følge med og har de features, kunderne efterspørger, eller et betalingssystem, der er mere simpelt for både jer og kunderne. Det er små ting, der i sidste ende gør forskellen.

Del artikel