MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Udnyt storbyens mange muligheder til et brag af en teambuilding-tur

Af Annoncør

København har noget for enhver smag. Det ser vi, når vi skal på café eller i byen, underholde børnene i weekenden eller har brug for en pause fra hverdagens travlhed. Det gør det også til den ideelle by til teambuilding, lige meget hvilken type aktiviteter din virksomhed har brug for.

Første skridt er at finde ud af, hvilken aktivitet der ville passe til alle medarbejderne. Det kan blandt andet komme an på, hvor aktive og konkurrenceprægede de er, hvordan aldersfordelingen er, og hvor mange der er tale om – det kan være svært at sikre, at 100 medarbejdere er glade for en tur i klatrepark, mens det er nemmere at vurdere, om 20 medarbejdere ville sætte pris på et chokoladekursus.

Derefter kan du finde ud af, hvad der præcist skal planlægges. Mangler du inspiration til teambuilding i København, kan du læse om nogle af de forskellige – og mest klassiske – teambuilding-aktiviteter, som du har mulighed for at invitere dine medarbejdere til i København.

Hvorfor tage på teambuilding?

Teambuilding er et fantastisk redskab til at styrke sammenholdet på arbejdspladsen, booste det sociale liv og sætte skub i effektiviteten. Medarbejderne lærer hinanden at kende, bliver glade og motiverede og får mulighed for at socialisere på tværs af teams og afdelinger. Det er også god træning, når det kommer til samarbejde og kommunikation – især uden for de teams eller afdelinger, medarbejderne sidder i til daglig.

Aktiviteter med høj puls

Nogle af de situationer, hvor vi allernemmest skaber bånd, er under fysiske aktiviteter. Hvis dine medarbejdere kan lide at være fysisk aktive, er aktiviteter som kajak, ATV, bueskydning, klatring, forhindringsbaner og lignende ideelle til et teambuilding-event.

Hvis vejret er dårligt, byder København heldigvis også på masser af indendørs aktiviteter med høj puls – for eksempel bouldering, trampolinpark og high-roping.

Mentale udfordringer

Teambuilding kan også være så meget mere end fysisk aktivitet. Samarbejde og kommunikation styrkes også i høj grad af mentale udfordringer, som teamet i fællesskab skal løse. Det kan for eksempel være mordmysterier eller escape rooms – som både kan være indendørs og udendørs. I kan også flyve med droner på en forhindringsbane eller lave en lang, udfordrende og krævende dominoeffektbane.

Kulinarisk teambuilding

Teambuilding behøver ikke være konkurrencepræget. Det kan også blot handle om at bruge tid sammen uden for arbejdet og lave noget sammen på en eller anden måde. Kulinariske teambuilding-events er det perfekte valg til et afslappet, hyggeligt og sjovt event for alle.

Tag til øl- eller vinsmagning, få lidt til den søde tand med et chokoladekursus eller brug en hel dag på at øve forskellige madlavningsteknikker og slut af med et stort fællesbord med alle dagens kokkererede lækkerier. Der er mange muligheder i både det søde og salte køkken, og her kan alle være med – både hårdkogte foodies og nybegyndere inden for den kulinariske verden.

Del artikel