Vælg den bedste ejendomsmægler

Skrevet af: Martin Jørgensen

Når du skal finde den bedste ejendomsmægler i København, så er der en del faktorer du skal tage hensyn til. Her ser vi lidt nærmere på, hvad der udgør en god ejendomsmægler, og hvordan du finder den bedste ejendomsmægler i København.  

Find en der kender dit område  

Det er meget essentielt, at den ejendomsmægler du vælger, kender det område du gerne vil bo i. De forskellige kvarterer i København har en meget forskellig feel og mood, og der er måske bestemte typer, der vil bo i de forskellige kvarterer. Derfor er det en god ide at researche lidt, hvilket kvarter du tror vil passe bedst for dig. Da skal du tænke både på trivsel og om det ligger tæt på skole/arbejde. Det er en god ide at vælge en ejendomsmægler, der kender dit område godt, og som kan aflæse de små nuancer i, hvad det er du søger. Det er noget, som en god ejendomsmægler med fordel burde kunne.  

Læs anmeldelser fra andre 

Det er altid en god ide at læse anmeldelser fra andre kunder, inden man vælger en ejendomsmægler. Man skal selvfølgelig tage personlige oplevelser med et gran salt, men der er altid noget man kan hente ud af den information du finder gennem anmeldelser. Hvis der gennem flere anmeldelser, tegner sig en tydelig tendens eller et problem, så er der for eksempel måske god grund til at tænke, at der er reelle problemer, som gør at du skal styre væk fra en bestemt ejendomsmægler.  

Bedst anmeldte ejendomsmægler på Østerbro, kan give dig en pegepind på, hvilken ejendomsmægler der er den bedste på Østerbro, hvis du har fundet ud af, at det er det kvarter du gerne vil bo i. Da har du andres erfaringer der støtter din mavefølelse om, at det er et godt match mellem dig og ejendomsmægler.