Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vil du bygge nyt? Nå godt i mål med bygherrerådgivning

Af Annoncør

Lad os sige, at du har en tom byggegrund og en kæmpe sæk penge, men ellers er helt lost, når det kommer til at få nogen til at opføre dit nye hus. I sådan en situation skal du på jagt efter det, der hedder bygherrerådgivning (og det er dig, der er bygherren). Kort fortalt slipper du for meget af det lidt træge planlægningsarbejde, da du ved bygherrerådgivning bl.a. lader andre om økonomistyring.

Find et firma til privat bygherrerådgivning

Søger du et firma, der tilbyder bygherrerådgivning? Læs mere her hos NEMINGENIØR, der træder til ved såvel privat byggeri som erhvervsbyggeri. Ønsker du at opføre en privat bolig, vil rådgivning starte med en idéfase med forprojekt, hvorefter udbudsprojektet udarbejdes. Nu kan der forhandles med håndværkere (noget, som du heller ikke behøver gøre), så du finder de rette til at opføre huset.

Lad andre stå for byggestyring

Nu hvor du har fundet håndværkere, så kan byggeriet sættes i gang (og du har selvfølgelig fået en byggetilladelse undervejs). Men under byggeriet vil der opstå en masse spørgsmål om, hvordan ting skal laves, og i tide og utide kan der komme udfordringer, der kræver beslutningstagere på et højere plan, uden udfordringerne dog er vigtige nok til, at det behøver være dig, som tager stilling til dem.

Alle disse spørgsmål og udfordringer kan du lade et rådgiverfirma inden for byggeri tage hånd om for dig – det er det aspekt af bygherrerådgivning, der hedder byggestyring. Og det kan du slippe for.

Hent hjælp til økonomistyring under byggeriet

Selv hvis du har en masse penge, bliver kassen tom på et tidspunkt, og for at forhindre det i at ske er det rart at sætte nogen på økonomistyring. Også dette kan du lade andre om – og vælger du en rådgivningsvirksomhed inden for byggeri, så vil du også kunne få løbende tilsyn af arbejdets kvalitet

Del artikel

Andre læser også