Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vild vækst: RODEO rykker ind på Nørrebro.

Af Redaktionen

Den efterhånden velkendte frisørkæde i København, RODEO, bliver ved med at opleve en vild vækst og efterspørgsel på deres innovative frisørkoncept. De oplever faktisk så stor kundetilstrømning, at de nu åbner deres ottende salon på kort tid. Det er ikke mere end seks måneder siden de senest åbnede en salon i Lyngby, men nu er turen kommet til Nørrebro, hvor man er klar til at tilbyde kunderne klipninger, farvninger og mange andre lækre behandlinger af dit hår. Hvis du derfor altid googler “ frisør Nørrebro “, uden at finde den helt rigtige frisør, så der din søgen slut. RODEO er klar til at levere høj kvalitet og innovative løsninger, der kan gøre dig i meget bedre humør. I denne artikel kigger vi derfor på den nye og spændende frisørkæde, der nu åbner for ottende gang i Storkøbenhavn. Denne åbning bliver dog en smule større og lidt anderledes end de syv hidtidige åbninger. Læs med og bliv klogere på RODEOS rykind på Nørrebro, og hvordan du kan blive kunde hos en af Danmarks hotteste frisørkoncepter.

Den ottende salon i Storkøbenhavn

RODEO er et koncept, der fungerer rigtig godt, og derfor kan konceptet nu fejre endnu en åbning. For de uindviede, så er RODEO et koncept, hvor man fokuserer på innovative løsninger i højeste kvalitet – derudover bliver man kærligt behandlet i en hjemlig sfære, hvor man bliver tilbudt drikkevarer og snacks, mens håret bliver kræset omkring. Det er en af grundene til den vilde vækst og den høje kundeloyalitet hos RODEO-frisøren Storkøbenhavn. Denne gang bliver det dog en anden og lidt større åbning, da RODEO åbner en ekstra afdeling af deres kæde – for første gang i kædens historie åbnes der nemlig også en salon til kvinderne. DONNA STUDIO bliver en del af Nørrebro-versionen af RODEO, hvor det bliver muligt at få lave negle og vipper, mens man er på besøg. 

En next level oplevelse med RODEO

Der er altså tale om en next level oplevelse, når man besøger RODEO på Nørrebro. Hvis du derfor leder efter en rigtig behagelig oplevelse i forbindelse med dit besøg hos frisøren, så er RODEO hele oplevelsen værd. Det er en af de mest imponerende vækstrater for frisører i Danmark, og det er udelukkende sket fordi kunderne bliver ved med at vende tilbage til RODEO for den fantastiske oplevelse det er at besøge kæden.

frisør Nørrebro

Del artikel

Andre læser også