ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Guide: 7 skræmmende Halloween-oplevelser i København

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto: Pxhere
Foto: Pxhere

Efterårsferien er i fuld sving, og der er heller ikke mange uger til Allehelgens aften.

Tag forskud på uhyggen, eller få underholdningen i hus til de mindste med disse syv skræmmende Halloween-oplevelser i København.

Vi lover lidt for en hver smag.


Foto PR

Halloween i Tivoli

Øverst på vores liste, når efteråret rammer København, står altid en tur i Tivoli til Halloween.

Har du det ligesom os – så kan du heldigvis ånde lettet op.

Halloween i Tivoli har nemlig slået dørene op, og det er bl.a. med hele to uhyggelige scary houses, masser af sjov for børn,  en have fyldt med Halloween-boder – og en masse (u)hyggelige Halloween-events.

I anledning af Allehelgensaften d. 31. oktober bliver Danmarks største græskar udhulet og forvandlet til et scary-lysende kunstværk af dansk-amerikanske Malik Mabe, der er fløjet ind til lejligheden.

Gæsterne kan på tætteste hold se ham arbejde med kædesav, kniv og skraber og følge græskarrets forvandling, hvor temaet i år er dyr. Udskæringerne foregår foran Nimb og begynder d. 29. oktober klokken 11.

Sidste år blev der intet monsteroptog pga. Covid-19, men d. 24. oktober går det heldigvis igen løs med ca. 200 monstre i Haven, når Monsters Night Out indtager Tivoli i to optog.

De gennemført udklædte monstre med sår, hugtænder og bloddryppende effekter møder op foran Hovedindgangen kl. 18.30 for derefter at give sig i kast med Havens forlystelser til skøn skræk og glæde for de øvrige gæster.

Læs meget mere om alt du kan opleve til Halloween i Tivoli her.


Foto PR

Horror Drive Thru på Reffen

Fra d. 8. til 31. oktober lukker Reffen alle deres madboder ned og dekorerer pladsen med levende døde, knogler og masser af lys og special effects.

I forbindelse med halloween omdannes det populære madmarked nemlig til et vaskeægte rædselsmareridt, hvor du får unik mulighed for at se et Reffen, du ikke anede eksisterede med bl.a. et utal af skræmmende dekorationer.

Tag din egen bil med (eller lej en på ShareNow med rabat) og tag på en 30 minutter lang køretur gennem deres tomme containere og barer, og oplev det interaktive show med 30 professionelle skuespillere, lysshow, uhyggelige effekter, et udvalgt soundtrack via bilens radio, jump scares og meget, meget mere.

Hvis du altså tør.

Billetter til Horror Drive Thru på Reffen kan købes lige her.


Arkivfoto

Halloween for de voksne

Kom med til en helt skør Halloween-fest på ølbaren, Bootleggers, på Frederiksberg lørdag d. 30. oktober

Eventet finder sted i tidsrummet kl. 19-23 og foregår lige dele på hjul i en partybus og på baren, der for en aften forvandles til en zombie-knejpe.

I partybussen inviteres de gæster, der tør, på en 30 minutters køretur gennem Københavns gader, som nok skal vække mindelser til skolebussen i Nightmare on Elm Street.

Turen byder nemlig på forskellige indbyggede skræmmende indslag, som fx en rullende koncert med Bjarke & the Beerbellys og ølsmagning. Partybussen kører fire gange i løbet af aftenen fra Bootleggers t/r.

På ølbaren står den ligeledes på ølsmagning i selskab med både venner og zombier samt koncert med Bjarke & the Beerbellys.

Herudover byder aftenens program også på russisk digtoplæsning, letpåklædte zombier fra Sweet Burlesque, Kalinka-danser og hårrejsende spil på liv og død.

Russisk roulette bliver nemlig for en stund forvandlet til russisk roulade, hvor det gælder om ikke at få dén bid af rouladen, som indeholder en uventet smag af noget ækelt. En skræmmende leg, som kun de modigste kan være med på.

Der er gratis entré til Bootleggers og hele den uhyggelige molevit på ølbaren. Busturen får man billet til ved at købe en Halloween Buh-lepose fyldt med øl og andre ”lækkerier” til 60 kr.

Læs mere om Bootleggers på Falkoner Allé her.


Arkivfoto

Halloween-koncert for børn

Rigtig mange børn glæder sig til søndag 31. oktober, hvor det igen er tid til uhygge, sjove kostymer og “trick or treat”.

Mens ungerne tæller ned til Halloween-aftenens uhyggelige løjer, kan I i år fordrive tiden på hyggelig vis med god musik.

I DR Koncerthuset på Amager er der Halloween-koncerter for børn og deres voksne.

Fortællingen handler om 10-årige Trine, som har en levende fantasi og ser monstre, skeletter og sultne løver i skygger og kroge – men heldigvis viser det sig, at man godt kan blive venner med det, man er bange for.

Koncerterne er for børn i alderen fem til 12 år, og de finder sted klokken 13.00 og klokken 16.00 – så I kan sagtens nå hjem til aftenens Halloween-aktiviteter.

Billetter koster 180 kroner.

Køb billet på drkoncerthuset.dk.


Foto: PR, Nightmare Makers

En køretur gennem helvede på Charlottenlund Travbane

Årets uhyggeligste højtid er lige om hjørnet, og snart begynder frygten for alvor at sprede sig.

I anledning af Halloween kan du i år komme på en køretur, der mest af alt minder om dit værste mareridt.

Når mørket falder på i dagene 28. oktober til 3. november, forvandles Charlottenlund Travbane til en skræmmende verden fyldt med modbydelige væsener.

Her skaber event-magerne Nightmare Makers en oplevelse, som de kalder “Nightmare Drive-thru”, og den er bestemt ikke for sarte sjæle.

“Nightmare Drive-thru” er en to kilometer lang køretur, som du begiver dig ud på i egen bil, og undervejs kommer du gennem skrækindjagende spøgelsesscener, hvor udklædte skuespillere står klar til at skræmme dig fra vid og sans.

Oplevelsen er således heller ikke for børn. Det anbefales ikke at medbringe børn under 15 år på køreturen.

Prisen for en tur gennem “Nightmare Drive-thru” er 375 kroner per bil, og I kan købe billet på nightmaremakers.dk.


Foto: CPH Bombay PR

Tag ungerne med i biffen

I år får Danmark sin første halloweenfilm, og den lover både uhygge og underholdning for hele familien.

“Forsvundet til Halloween” handler om søskendeparret Asger og Petra, der traditionen tro skal holde halloween med deres nabo Esther og deres forældre. Det går dog ikke helt som planlagt.

Hannah Glem Zeuthen og Storm Exner Fjæstad debutterer som skuespillere i filmens hovedroller, og de spiller over for blandt andre Lise Baastrup og Jakob Fauerby.

“Forsvundet til Halloween” har premiere 7. oktober 2021.

Vi guider til fire film du skal se til efteråret med ungerne her.


Bakken. Foto PR

Høstfest og Halloween på Bakken

For fjerde år i træk inviterer Bakken til en masse sjove oplevelser for hele familien i efterårsferien.

Dyrehavens efterårsklædte træer passer perfekt til Bakken, der i uge 42 er pyntet med halmballer, græskar, majskolber og et uhyggeligt halloweenområde i midten af parken.

Bakken byder velkommen i hele efterårsferien i perioden 16.-24. oktober, hvor der hver dag vil være gratis børneunderholdning på Friluftsscenen med den populære karakter, Onkel Reje.

Foran scenen vil der igen i år også ligge en kæmpe halmballelabyrint, som indbyder til både leg og tagfat for hele familien. Her er der garanti for røde kinder og en masse grin.

I år er der også endnu mere grus og uhygge på programmet, når Bakken præsenterer hele to forskellige udgaver af den uhyggelige Rædselsskov, hvor levende monstre lurer bag hvert et hjørne.

Når mørket falder på, skruer de uhyggen helt i top, så besøget kun er for de allermodigste. Der er gratis entré i Rædselsskoven hele efterårsferien.

Pjerrot optræder selvfølgelig også hver dag i efterårsferien, og hele ugen kan du opleve Bakkens populære madkoncept ’Smag på Bakken’, hvor du på udvalgte restauranter kan købe en to-retters menu.

Læs mere lige her.

Del artikel