Klar til kø: Byens mest hypede fastelavnsboller vender tilbage

Sidste år blev der spist fastelavnsboller til den helt store guldmedalje, men alt tyder på 2023 bliver endnu vildere.
Ikke desto mindre er de helt særlige fastelavnsboller fra Andersen Bakery tilbage fra lørdag d. 14. januar.
De ligner formentlig ikke noget, du har set før, men de smager fuldstændig himmelsk.
Dansk/japansk fusion
Læste du vores store guide til de bedste fastelavnsboller fra sidste år, så var de ikke til at overse.
De smukke skabninger fra det dansk/japanske bageri, Andersen Bakery, på Islands Brygge, som de sidste par år har trukket flere hundrede meter lange køer.
Men læg lige dine forventninger om enten en klassisk gærdej, wienerbrødsdej eller en spandauer (som nogen forsøger at kalde en fastelavnsbolle i februar) på hylden – de her er nemlig noget helt særligt.
Fastelavnsbollerne fra Andersen Bakery består nemlig af en bund af croissantdej og en sprød kiks med mandler på toppen.
Fastelavnsbollerne kommer i år i 7 varianter:
Æble & Yuzu flødecreme
Hindbær & Matcha flødecreme
Solbær, Citronverbena & mascarponecreme
Nougat, Saltkaramel & Chokoladecreme
Rabarber & Vanilje flødecreme
Ristet Mandelcreme & flødeskum
Appelsin, Chokoladecrumble & Mascarponecreme
”Vi ville gerne lave noget lidt mere kreativt end den helt klassiske bolle.
Den måtte gerne være klassisk i smagen, men den skulle være mere moderne og selvfølgelig helt skarp i udseendet,” fortalte chefkonditor, Nichlas Jaime Frese, sidste år om de noget anderledes fastelavnsboller.
Helt særlige og helt vildt gode hvis du spørger MigogKbh.
Fastelavnsbollerne koster i år 58 kroner stykket.
Bollerne kan også blot købes ved at møde op i bageriet på Islands Brygge.
Hvad: Fastelavnsboller hos Andersen Bakery
Hvor: Thorshavnsgade 26, 2300 København S
Hvornår: Fra d. 14. januar 2023