ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

I morgen går det løs: Byens mest hypede fastelavnsboller vender tilbage

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto PR
Foto PR

Sidste år blev der spist fastelavnsboller til den helt store guldmedalje, men alt tyder på 2022 bliver endnu vildere.

Ikke desto mindre er de helt særlige fastelavnsboller fra Andersen Bakery tilbage.

De ligner formentlig ikke noget, du har set før, men de smager fuldstændig himmelsk.

Foto Andersen Bakery Facebook

Dansk/japansk fusion

Læste du vores store guide til de bedste fastelavnsboller fra sidste år, så var de ikke til at overse.

De smukke skabninger fra det dansk/japanske bageri, Andersen Bakery, på Islands Brygge, som sidste år trak flere hundrede meter lange køer.

Men læg lige dine forventninger om enten en klassisk gærdej, wienerbrødsdej eller en spandauer (som nogen forsøger at kalde en fastelavnsbolle i februar) på hylden – de her er nemlig noget helt særligt.

Fastelavnsbollerne fra Andersen Bakery består nemlig af en bund af croissantdej og en sprød kiks med mandler på toppen.

”Vi ville gerne lave noget lidt mere kreativt end den helt klassiske bolle.

Den måtte gerne være klassisk i smagen, men den skulle være mere moderne og selvfølgelig helt skarp i udseendet,” fortalte chefkonditor, Nichlas Jaime Frese, sidste år om de noget anderledes fastelavnsboller.

Helt særlige og helt vildt gode hvis du spørger MigogKbh.

1, 2, 3 – sæt i gang!

Hvad: Fastelavnsboller hos Andersen Bakery
Hvor: Thorshavnsgade 26, 2300 København S
Hvornår: Fra d. 11. januar 2022
Hvor meget: 55 kr. stykket

Del artikel