Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nu er det sikkert: Dansk hiphop-stjerne åbner Orange Scene

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto: Jens Dige/ROCKPHOTO, Roskilde Festival, PR
Foto: Jens Dige/ROCKPHOTO, Roskilde Festival, PR

Gør dig klar til at blive blæst bagover af en orangefarvet trykbølge af gigantiske hits, når Lamin åbner Orange Scene onsdag den 3. juli.

Næsten præcis to år efter hans eksplosive og uforglemmelige Roskilde-debut på Countdown-scenen.

I mellemtiden er Lamin blevet en vaskeægte hiphop-superstjerne herhjemme, og hovedpersonen er helt klar til at levere sit hidtil største show til sommer.

”Til mit show på Countdown-scenen i 2022 fandt jeg ud af, at Roskilde Festival er noget helt specielt.

Stemningen og energien var elektrisk, og det regner jeg 100 procent med at opleve igen, når jeg åbner Orange Scene i år. 

Det bliver min største og vildeste koncert nogensinde, og jeg glæder mig vanvittigt meget. Ride the wave!,” fortæller Lamin.

42 nye navne

Om lige godt 100 dage bliver Roskilde Festival 2024 sparket i gang, og i dag kan du endelig dykke ned i de 42 navne, der fyrer op under festivalens første dage. 

Her finder du de nyeste toner, morgendagens stjerner og (måske) dit næste store musik-crush.

Orange Scene på Roskilde Festival. Foto: Flemming Bo Jensen, PR

Det bliver nemlig nogle af tidens mest toneangivende og rå talenter inden for rap, pop, alternativ rock, neosoul, jazz og elektroniske fester, som gæster festivalen.

Slår dit hjerte for store popfester, må du for eksempel ikke misse navne som Angående Mig, Helena Gao, Uro eller Norges nye store stjerne netop nu, Ramón.

Længes du efter de friske R&B-, soul- eller afropop-toner, skal du gå mod lyden af blandt andre Ilma, Rebebe, Jeremy Troy og AGGi.  

Hvis du skal på floor, skal det være med Paydar, The Bird, Deb Foam og norske Fochs Koshka, mens hiphop-festerne leveres af navne som Kingtommi, Nøx, Mowgli og svenske Jelassi.

Og så får Kundo sit helt eget show, efter at han sidste år spillede et imponerende minishow i 2023-versionen af First Days-programmet. 

Se hele programmet her.

Del artikel

Andre læser også