MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Den perfekte polterabend i København

Af Annoncør

Annonce

Endnu en af dine venner at blevet stjålet af en pige. De skal giftes, men det betyder ikke at I aldrig skal have herreaftener igen, men inderst inde ved du, at det ikke varer længe inden de begynder at få børn og så ved du godt hvad klokken har slået. Derfor skal denne polterabend være jeres livs aften og den skal ikke have for lidt. Som de fleste, så søger I afsted mod staden og fejrer aftenen. Her er der ganske enkelt flere muligheder end der er i resten af landets provinser. Du ved det skal være vildt, men hvad skal der ske? Læs med her og få 3 gode ideer til en perfekt polterabend i København.

1.      Tag på stripklub

Det står først, for det er du først havde i tankerne selv. Stripklubber er, for de fleste, ikke det I tager på hver dag. Det er heller ikke konernes første valg, men nu er det jeres aften. Der findes en del stripklubber i København, men Angels Club er en af de mest eksklusive stripklubber i København. Hos Angels Club arrangerer de polterabender, men I kan også komme ind fra gaden og nye synet af smukke piger med et glas champagne i hånden. Med en aften på Angels Club kan I være gentlemens i bedste forstand og have en dejlig stund sammen.

2.      Spis som rigtige mænd

En god måde, at starte en god aften på, er med lækker mad. Store bøffer og et godt glas rødvin. Lyder det ikke tiltalende? Hvad der er rigtig mandemad, er jo meget individuelt, men det indebærer ofte noget vildt kød med rustikt tilbehør og en masse sovs. Jo mere af maden der er, des bedre. Hvis I finder jer et hyggeligt sted, hvor stemningen er i top kan I med fordel blivende hængende efter maden og nyde et glas whisky eller mere af den tunge kraftige rødvin.

3.      Leg bartender for en aften

Som du har læst ud fra denne korte artikel, så er det gennemgående tema alkohol. Det letter stemningen og løsner op for hæmningerne. Når I har spist, været på stripklub med mere, så har I opført jer anstændigt og nydt det, som I har hældt indenbords. På Heidis bier bar i København er det muligt at agere bartender. Gommen bliver sat i tyrolertøj, får hurtige instrukser og så går de næste 15-45 minutter ellers blot med fest og farver. I kan købe pakker forinden, så alt er planlagt til I ankommer.