Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Drømmer du om en ny bil?

Af Annoncør

Vi går ind i en varmere tid med mere sol og bedre vejr – og det kan have en stor påvirkning på vores humør. For mange betyder sommeren glæde, ferie og udflugter. Hvorledes man vil nyde det gode vejr på er forskelligt, men der er sikkert mange der kender til følelsen af, at cruise rundt i en lækker bil, rulle vinduerne ned og høre højt musik. Men det er selvfølgelig kun sjovt, hvis man kører i en bil, der er lækker at køre i – og det er der ikke alle der har råd til. Hvis du går og drømmer om at køre i en lækker bil, men ikke har penge til det på nuværende tidspunkt, så kan du læse med i artiklen her, og få et par gode råd med på vejen. 

Annoncørbetalt indhold leveret af: Nellemann Leasing A/S

Overvej leasing 

En god måde, at få fingrene i en ny eller nyere brugt bil er leasing. Eksempelvis kan du benytte dig af leasing af bil i københavn eller mange andre steder i landet – kort sagt, findes der efterhånden mange selskaber der tilbyder leasing, og mulighederne er dermed mange. 

Gennem leasing får du mulighed for at leje en bil efter eget valg, over en bestemt periode, hvorved du betaler en månedlig ydelse til udlejeren. Du kan vælge mellem operationel leasing, hvor det er udlejningsselskabet der står for alle udgifter forbundet med skader, service m.m., eller finansiel leasing, hvor det er dig der står for disse udgifter. Leasing er optimal for dig, hvis du ikke ønsker at have bilen i en særlig lang periode.

Spar op eller overvej et billån 

Hvis du ønsker at have en lækker ny bil i en lang periode, er det smarteste du kan gøre at spare op. Læg et budget over dine månedlige udgifter og indkomst, og regn ud hvor meget du kan lægge til side hver måned. Tænk på, at det skal være et realistisk beløb, så du ikke står og skal vente flere år før du får råd til din drømmebil. Hvis du gerne vil have bilen med det samme, kan du også overveje at tage et billån, hvor du afbetaler til banken hver måned. Undersøg dog først, hvad mulighederne er, og om det overhovedet kan lade sig gøre. 

Brugt bil 

Hvis du ikke har råd til at spare op, afbetale eller bruge penge på leasing, kan du også overveje at købe en brugt bil. Typisk vil man kunne finde rigtig mange gode biler til en god retfærdig pris. Her vil du også kunne finde din drømmebil, som du kan have i lang tid. Vær dog opmærksom på bilens stand, inden du underskriver en kontrakt. 

 

Del artikel

Andre læser også