Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stor festival mangler dig: Få den fedeste sommeroplevelse og nye venner

Af Sine Bindslev
Foto: AiaSound
Foto: AiaSound

Nogle tager på sabbatårsrejse eller på udveksling, mens det for andre er nærtliggende at udvide sine horisonter i et festligt henseende på en festival.

Som frivillig har du konkrete muligheder for at udforske personlige kompetencer og prøve kræfter med opgaver og oplevelser, som kan inspirere i mange år frem.

Sådan lyder opfordringen fra arrangørerne af den nye musikfestival i Ørestaden, AiaSound.

For som de fleste andre danske festivaler, savner AiaSound frivillige hænder, da festivalgængerne hellere vil købe billet og læne sig tilbage frem for at arbejde.

Selvom Aiasound næsten er i mål med deres minimum antal frivillige, er flere hænder meget kærkommen, da behovet for frivillige er større end sidste år, hvor festivalen var underlagt coronarestriktioner.

Også blandt klubber og foreninger, som ellers modtager et honorar for at deltage, savner AiaSound frivillige tilmeldinger.

Mindre arbejdsbelastning mere festival

Aiasound er festivalen til det kvalitetsbevidste publikum, hvor punkterede luftmadrasser er erstattet med overnatning hjemme, rejsen til Tiøren er kun 3 metrostop fra Københavns bymidte og den smagsløse festivalmad og de flade fadøl er udskiftet med gastronomi og drikkevarer fra øverste hylde.

Derfor ønsker arrangørerne af Aiasound også, at deres frivillige har en lige så god og bekvemmelig festivaloplevelse, som de betalende gæster.

For AiaSound handler det om at skabe et setup, som giver tilbagevendende lyst til at melde sig som frivillig i mange år.

AiaSound kræver kun at du arbejder 10-16 timer for dit armbånd, og da der ingen campområde er på festivalen, kan du som frivillig få slappet ordentlig af i din egen seng før eller efter en vagt.

“Som frivillig på AiaSound er arbejdsbelastningen hos de frivillige mindre, hvilket giver de frivillige mere overskud. I år har vi også udvidet vores frivilligområde, hvor der både vil være en lounge, hvor man kan nyde sin frokost, men også en bar med fordelagtige priser, hvor man kan komme ned få en drink efter sin vagt” siger frivilligkoordinator, Josefine Havn.

Opbyg nye fælleskaber og personlige kompentencer

Som frivillig får du, udover en fuldendt festivaloplevelse, mulighed for at møde et hav af nye mennesker, som du helt automatisk kommer til at knytte bånd til, om end du står i baren og langer iskolde cocktails over disken under sommersolen, tager imod de festglade gæster i indgangen, eller om du er med til at pakke hele festivalen ned igen.

Som frivillige kommer man selvfølgelig for at høre noget lækkert musik, men mødet med de andre frivillige og det fællesskab der opstår, er ifølge frivilligkoordinator, Josefine Havn, med til at få folk til at trække i arbejdstøjet.

Ønsker du ikke at være helt uden bekendte som frivillig, er der gode muligheder for at tilmelde sig sammen med en ven eller som gruppe under kategorien ‘Volunteer Together’.

Som frivillig skal du:

  • Arbejde 10-16 timer alt efter om du arbejder før, under eller efter festivalen
  • Vælge mellem arbejdsområderne: bar, service & sikkerhed, site, crew care eller atmosfære
  • Læs mere og tilmeld dig her.

AiaSounds 2022-lineup byder på:

Chance the Rapper (US), Tiësto (NL), Tyga (US), Steve Aoki (US), Becky Hill (UK), Tobias Rahim, Artigeardit, Clara, Kesi, Cheff Records, The New Power Generation (US), Pauline, Faustix, Donkey Sound, Hans Philip, Gente de Zona (C), Sivas, Branco og Ericka Jane, Skinz, BLÆST, Svea S og Malte Ebert.

Del artikel

Andre læser også