ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hvilken velgørenhed skal du give dine penge til?

Af Annoncør

Har du ekstra penge på kontoen, som du gerne vil give væk? Du kan se mere her for at få nogle gode råd om, hvordan du finder en velgørenhedsorganisation du kan vælge at give dine penge til. Der er rigtig mange at vælge imellem og det kan derfor hurtigt blive meget forvirrende, hvilken en det er bedst at give pengene væk til.

En sag du går op i

Det handler først og fremmest om at prøve at finde en sag, som man selv personligt går op i. Hvis vi skal være helt ærlige med os selv, så bekymrer vi os trods alt ikke alle sammen om de samme ting. Nogle mennesker kan for eksempel gå meget højt op i, at vi skal redde alle hvalerne. Og for dig betyder det måske ikke lige så meget. Måske vil du meget hellere give dine penge væk til en af de mange børnebyer, som man kan finde nede i afrikanske lande? Eller måske er det noget helt andet, som du gerne vil investere dine penge i.

Ofte giver man sine penge væk til velgørenhedsorganisationen, fordi man gerne vil føle at man har gjort noget positivt her i verden. Og det indebærer altså også, at vi er nødt til at finde en organisation som vi personligt går højt op i. Og det kommer meget an på, hvilke personlige erfaringer og oplevelser du har haft igennem dit liv. Det handler naturligvis også om, hvad du lægger vægt på.

For nogle mennesker betyder det for eksempel meget at give til danske hospitalsklovne, fordi de har personlige erfaringer med denne organisation og ved hvor meget det betyder for børnene. I så fald kan det være en god idé at give ved sine penge væk til netop denne organisation, fordi man får en meget bedre følelse ved at gøre dette.

Det er en god ide at lave sine undersøgelser omkring organisationen først

Når det så er sagt, så er det også en god ide at prøve at lave sine undersøgelser omkring den pågældende organisation før man begynder at give penge til den. Det kan for eksempel være meget rart at finde ud af, hvordan den enkelte organisation administrerer sine penge. Er der rigtig mange penge der går til stede administrationen af organisationen? I så fald er det måske ikke lige denne organisation som man har lyst til at give sine penge væk til.

De fleste vil gerne have, at ens penge så vidt muligt går til den sag, som man forsøger at hjælpe. Og Det kan være en meget træls følelse at sidde kommer hvis man bagefter opdager, at ens penge egentlig blot har gået til at belønne de arbejdere, som er i organisationen.

Del artikel