Julefrokost København: Vores bud på gode julefrokoster i byen
Info: Artiklen indeholder reklamelinks – nogle af stederne på listen har betalt for at få deres booking informationer med i artiklen.
Julen er lige om hjørnet, og det betyder tid til julefrokost med venner, familie eller kollegaer.
København byder på mange lækre julemenuer.
Vi har plukket vores bud på en rigtig god julefrokost.
God jul og velbekomme!
DiningSix
DiningSix har gennem hele 2024 introduceret nye, spændende menuer, og nu er de altså også klar med dette års julefrokostmenu ud af huset. Menuen er klassisk i sit udtryk, og de har som altid gjort sig umage for at ramme smagsløgene hos både store og små.
Glæd dig til et koldt bord bestående af marinerede sild, lune fiskefileter og æggesalat samt lækre, lune retter i form af pandestegte frikadeller og confiteret and med rødkål, ovnbagte kartofler og julesovs. Til dessert kan du glæde dig til risalamande med ristede mandler og kirsebærsauce. Mums!
Julefrokosten fra DiningSix fås i to udgaver – som varm menu eller kold menu. Den første er anrettet og klar til servering, så du bare skal sætte det på bordet og hygge med dine gæster. Den anden kræver minimal tilberedning på ca. 20-30 min.
Uanset om du vælger den kolde eller varme version, så medfølger der altid en mandelgave. Den heldige vinder af mandlen kan se frem til et gavekort til en af de populære restauranter, der hører under DiningSix-paraplyen – KöD, Basso, Keyser Social, Feed Bistro & Cinco.
DiningSix scorer højt på tilfredsheden med 4,6 på Trustpilot fra over 1100 anmeldelser.
Pris:
Kold menu: 245 pr. kuvert
Varm menu: 290 pr. kuvert
John&Woo og John’s
Spis årets julefrokost hos enten John&Woo i Nordhavn eller hos John’s på Amager.
Begge steder sørger de for en skøn julefrokost i hyggelige omgivelser – og så endda med Metrostationer lige om hjørnet så du let og sikkert kan komme hjem efter en skøn aften.
Menuen er helt klassisk med alle de bedste traditionelle retter fra det danske julebord som leverpostej, flæskesteg med rødkål, paneret rødspætte og mange andre godter.
Velbekomme!
Menuen:
DET KOLDE:
Julemarineret-sild med æg og karrysalat,
Paneret rødspætte med remoulade og citron
Hønsesalat med æble og bacon
Smilende Æg og rejer med mayo
DET LUNE:
Stegt julemedister med sennep og rødbede
Flæskesteg med rødkål
Confiteret andelår
Kartofler & brun julesovs
DET SØDE:
Ris ala mande med kirsebærsovs
Pris pr. person: 495 kr.
Min. 4 personer (Skal forudbestilles min. 3 dage før)
NB! Kan også bestilles ud af huset til 395 kr.
DRIKKEPAKKER
4-TIMERS ARRANGEMENT: 995,- pr. person
Fri øl/vin/vand
Juleanretning á 3 serveringer
Kaffe/te
6-TIMERS ARRANGEMENT: 1200 kr.
Fri øl/vin/vand
Juleeanretning á 3 serveringer
Kaffe/te
BOOKING: Via telefon eller email:
JOHN&WOO NORDHAVN: Tlf: 50 70 00 37 / nordhavn@johnogwoo.dk
JOHN’S AMAGER: Tlf: 31 51 74 00 / info@johns-amager.dk
BETINGELSER
Sidste udskænkning 30 min før arrangementet er sat til at slutte
Vær opmærksomme på, at vi ikke kan garantere at man kan blive længere end arrangementets varighed
Ændring af antal skal meldes senest 24 timer før arrangementets start – derefter betales fuld pris.
Madklubben
Gå på opdagelse i et væld af julemenuer hos Madklubben, hvor både traditionelle og utraditionelle smagsoplevelser venter jer!
Med over 40 restauranter med forskellige køkkener i baghånden, er der nok muligheder at vælge mellem, så årets julefrokost bliver den bedst mulige oplevelse.
Alt fra det klassiske julebord med traditionelle favoritter til en 3-retters julemenu på fx Madklubben Østerbro.
Vil I have en mere afslappet atmosfære, kan I besøge Food Club, hvor en overdådig julebuffet med både julefrokostklassikere og andre spændende retter.
I kan også prøve noget mere eksotisk med en asiatisk middag på Hanzō eller et italiensk twists på julen på Lupo eller Tonys.
Kuvertpris: Fra 315 kr.
BOOK DIN JULEFROKOST HOS MADKLUBBEN HER.
Aquavit
Hvorfor ikke kombinere juleshopping med en julefrokost?
På Aquavit serverer de fra nu og året ud en juleplatte med tre serveringer til jer, der får brug for et pusterum i shoppingen.
Juleplatten består af fiskefilet med remoulade, hønsesalat med bacon og frikadeller med rødkål og surt og koster kun 149 kr.
Udover Juleplatten er der også sildemad, snaps, juleøl, risalamande med kirsebærsauce, samt gløgg og æbleskiver på menuen, så Aquavit er perfekt til en lille julefrokost eller som kulinarisk pause under julegaveshoppingen.
Al mad kan også tages med hjem som takeaway, hvis du vil arrangere en nem julefrokost derhjemme.
LÆS MERE OM JULEFROKOST HOS AQUAVIT HER.
Restaurant Vita
Sommeren er gået på hæld, og den søde juletid nærmer sig med hastige skridt. Derfor har kokkene hos Restaurant Vita sammensat menuen til et julebord, som vil varme de fleste julehjerter. Andesteg, flæskesteg, frikadeller, fiskefilet, 3 slags sild og ris a la mande med hjemmelavet kirsebærsauce er bare nogle af de herligheder, som du finder i vores store julebuffet som serveres ved bordet.
Julefrokost serveres alle ugens dage både til frokost og aften. Mandag til tirsdag er prisen 425 kr. til frokost.
Alle andre tidspunkter: 595 kr.
Vita anbefaler deres julefrokostpakker:
Lille pakke: Julebord inkl. fri bar i enten øl, vin og vand i 3 timer 850 kr. med ankomst kl 16.30-17.00 eller kl 20.00
Stor pakke: Julebord inkl. fri bar i enten øl, vin, husets cocktails og vand i 5 timer 1495 kr. Ved bestilling af den store pakke er det et helaftensarrangement hvor kan man frit vælge ankomsttidspunkt efter aftale og blive hele aften.
Nyd også en dejlig juleplatte fra kl. 12-15 til 298 kr. pr. person med seks lækre juleserveringer.
Skagen Fiskerestaurant
Hold årets julefrokost i flotte lokaler på Illum ROOFTOP med udsigt over de julepyntede gader i København, eller mere jordnært på Skagen Fiskerestaurant Esplanaden, beliggende på hotel Guldsmeden Babette. Begge steder sørger for, at netop dit julearrangement bliver en festlig oplevelse, hvor man som gæst kan læne sig tilbage og nyde julens mange lækkerier.
Thomas Castberg, som i år er kommet med ombord på Skagen Fiskerestaurant, har kreeret en 3-4-retters menu, som kan nydes i alle restauranterne.
Derudover har køkkenchefen sammensat forskellige julepakker med priser fra kr. 275,- pr. kuvert. Disse kan vælges med drikkevare ad libitum og der åbnes også gerne op for cocktailbaren, hvis dette ønskes.
Skagen Fiskerestaurant står klar til at skræddersy netop dit arrangement.
Rosé Rosé Bistro
Hvis din julefrokost skal være i hyggelige og stilfulde lokaler og med virkelig velsmagende mad og god service, så tag et godt kig på Rosé Rosé Bistro!
For det dansk-franske køkken disker op med både en klassisk dansk julefrokost med franske indslag og en fransk julemenu med danske indslag.
Du finder Rosé Rosé Bistro både i Store Kongensgade midt i København og på Strandvejen i Hellerup.
Kontakt Peter for at høre mere: peter@roserosebistro.dk eller 4018 3132.
Klassisk julefrokost serveret på fade
Karrysild på gammeldags-modnede sild med æbler, kapers og smilende æg
Julesild på gammeldags-modnede sild
Håndpillede rejer med smilende æg, mayonnaise og citron
Smørstegt fiskefilet med remoulade og agurkesalat
Lun ribbensteg med det hele
Confiteret fransk andelår med rødkål, svesker og æbler
Oste med kompot og nødder
Risalamande med kirsebærsauce
Otte lækre serveringer, 599 kr.
Bistro-julemenu med 3 retter serveret individuelt
Forret:
Hummerbisque med fiskesoufflé, rodfrugter, dildolie og røgede mandler.
Hovedret – hver deltager kan vælge mellem:
Stegt andebryst og confiteret andelår serveret med selleripuré, rødkål, pommes anna og andesky med appelsin.
Eller
Smørstegt torsk med sauteret palmekål, vinterspinat og sauce nage med ørredrogn. Hertil små kartofler vendt i persille og smør.
Dessert – hver deltager kan vælge mellem:
Risalamande med kirsebærsauce.
Eller
Crepes med orangesauce og creme chantilly.
Tre gode retter, 549 kr.
Meyers
Igen i år har Meyers kokke udviklet en menu til årets julefrokoster, der smager af juletidens mange forventninger og traditioner.
Meyers klassiske julefrokostmenu består af de velkendte juleklassikere side om side med nye påfund, sprøde salater og hjemmesyltede sager. Det hele er lavet fra bunden af gode, danske råvarer og med kærlighed til håndværket og den gode smag.
Det er nemt og lige til at bestille, og med en julefrokostmenu leveret til døren, kan du sænke skuldrene og lade julefreden indfinde sig, når du samler familie, venner eller kollegaer om bordet.
Er I mere til det grønne julebord, har Meyers også sørget for en velsmagende, vegetarisk julefrokostmenu, hvor det er godt grønt fra vinterens køkkenhave, der spiller hovedrollen.
Den klassiske og vegetariske julefrokost kan kombineres, så du er sikker på, at alle går glade fra bordet, hvad end du skal holde julefest med kollegerne eller frokost med familien derhjemme.
Julefrokostmenuen leveres til døren klar til at blive lunet og serveret. Meyers leverer julefrokosten til København og omegn.
Café Oscar
Café Oscar inviterer atter til julefrokost i det mondæne Bredgade.
Her kan du spise dig mæt i deres overdådige julebord, hvor alle retter serveres ved bordet.
Julefrokosten indeholder alle de klassiske danske juleretter, og de er alle smukt anrettet, så du hurtigt kommer i den helt rette julestemning.
Julebordet skal forudbestilles til min. fire personer og koster 595 kr. pr. kuvert og kan bestilles med fri blød bar for 850 kr. pr. person (mandag-lørdag fra kl. 16-22).
Til frokost kan du også vælge en lækker juleplatte med seks serveringer til 298 kr. pr. person (alle dage fra kl. 12-16).
Flammen
Hold din julefrokost hos Restaurant Flammen og nyd deres kæmpe julegrillbuffet, hvor du kan spise, indtil du sprækker.
Uanset, om du foretrækker varme eller kolde juleretter, har vi hos Flammen det hele: lige fra en frisk salatbuffet til saftigt grillet kød.
Flammen tilbyder også All Inclusive pakker, hvor du kan bestille ubegrænset øl, vin, cocktails og vand uden besvær med ekstra regninger. Når du bestiller en All Inclusive pakke, inkluderer vi vores populære dessertbuffet og en velkomstdrink ved din ankomst til restauranten.
Her er nogle udvalgte retter fra Flammens kæmpe julegrillbuffet:
Julelaks med salat og krydderurtedressing
Grønkålssalat med appelsin og soltørrede tranebær
Æg med mayonnaise, rejer og purløg
Tarteletter med høns i asparges
Sprød fiskefilet med remoulade
Flammens egen medister med julens krydderier
Kamsteg med sprøde svær
Sennepsglaseret juleskinke
Andebryst stegt med honning og timian
Almanak i Operaen
Almanak i Operaen inviterer til en sublim julefrokost på toppen af én af Københavns mest ikoniske bygninger. Her kan du nyde en julefrokost over fire serveringer, piftet op med moderne elementer og serveret i Operaens spektakulære rammer med byens måske bedste udsigt over København.
Nyd vores syrligt-friske karrysild parfumeret med limeblade, og vores stegte sild med sennep og røget mayonnaise. Der er også julegris på menuen – velfærdsgris, naturligvis – som vi sprødsteger og serverer med kartofler og en rig, røget blanquettesauce.
Julens hjerteret er også på menuen, her som vild gråand med rødkål og solbær og sprød grønkålssalat.
Vi har fyldt ostebordet med danske oste, og selvfølgelig er der klassisk risalamande med masser af vanilje og kirsebærsauce at slutte på.
Fuldend din julefrokost med én af de tilhørende drikkepakker, vi har sammensat, og fejr julen med en gastronomisk oplevelse, der matcher udsigten.
MENU
Serveres med rugbrød – lyst brød – pisket smør
1. servering
Karrysild – limeblade – stikkelsbær
Stegt sild – røget mayonnaise – sennep
Æggesalat – rejer – purløg
2. servering
Laks – rygeost – radise
Kartoffel – stegt gris – røg
3. servering
Gråand – rødkål – solbær
Grønkål – valnød – tyttebær
4. servering
Danske oste – kompot – knækbrød
Risalamande – vanilje – kirsebær
PRIS: 595,- pr. person
BOOK DIN JULEMENU HOS ALMANAK HER
KILDEN
I hjertet af Tivolis smukke omgivelser byder Kilden i Haven indenfor til en stemningsfuld og velsmagende rundtur i julens bedste smage. Køkkenchef Christian Hoffmann har sammensat en menu, der både hylder julefrokostens klassiske ingredienser og tilsætter moderne gastronomiske twists, der sætter en ny retning for den klassiske julefrokost.
Kildens julefrokost indledes med et udvalg af delikate forretter, serveret med friskbagt rugbrød, pisket smør og fedt. Nyd en klassisk servering af gammeldags marinerede sild, serveret med æg, kapers og frisk dild, og få en ny oplevelse med køkkenets raffinerede terrine af danske kåltyper, serveret med cremet løgmayonnaise og syltede løg. Og glæd dig til den smagfulde svampesalat med ristede og syltede svampe – det er moderne julemad med originalitet og masser af smag! Kildens sommelier Kristina Bengtson har fremstillet over 50 forskellige snapse krydret med alt fra jordbær til jernurt, og hun glæder sig til at vejlede til den helt rigtige.
Hovedretterne er skindstegt andebryst parfumeret med en knivspids lavendel og serveret med karamelliseret knoldselleri, kål og en rig sauce med varme julekrydderier. Den saftige julemedister laver køkkenet selv af velfærdsgris, og de rige kødretter løftes af friske salater med peberrod, dild, tranebær og sprøde valnødder.
Efter hovedretterne er der ostebord med de bedste danske oste, efterfulgt af risalamande med masser af vanilje og fyldig kirsebærsauce. Vi runder af med kaffe og sødt, inden vi sender jer ud i et smukt julepyntet Tivoli fuldt af lys og liv.
Menu
Serveres med rugbrød, pisket smør og fedt
Gammeldags marinerede sild med æg, kapers og dild
Gravad laks med sprøde agurker og solsikke
Terrine af kål, løgmayonnaise og syltede løg
Svampesalat med syltede svampe
Andebryst med lavendel, karamelliseret knoldselleri, kål og sauce på varme krydderier
Julemedister af velfærdsgris med sennep
Rødbedesalat med peberrod og dild
Salat af kål, tranebær og valnødder
Brunede kartofler
Danske oste, knækbrød og kompot
Risalamande med kirsebærsauce
Sødt til kaffen
Pris per. person 750,-
Sagafjord
Nyd en skøn frokost med familie eller venner i Sagafjords hyggelige saloner, der emmer af julestemning.
Dres dygtige kokke har lavet moderne udgaver af klassisk smørrebrød, som kan forudbestilles i det antal man ønsker.
De anbefaler 2 stykker per person eller 1 styk og 1 dessert / ost.
Frokosten foregår lørdag & søndag i november og december fra kl. 12-15.
Sult i Cinemateket
Restaurant Sult i Cinemateket inviterer til Julebuffet af klassiske juleretter.
Nyd alt fra gammeldags modnede karrysild, rødbedegravet laks og confiteret andelår med solbær og naturligvis dessert af risalamande.
Øl og vin er inklusiv i buffeten, så alle i selskabet kan spise og drikke det de lyster.
En julefrokost i Sult kan i år kombineres med en tur på Cinematekets nye tagterrasse. Aftenen kan starte med en kop varm gløgg og udsigt over et julepyntet, muligvis sneklædt, københavn.
Restauranten ligger centralt i København K, så det både er nemt at komme frem og at fortsætte festen i byen.
Deligreco
Hold julefrokost på Deligreco og oplev en helt unik, græsk-inspireret julemenu i hyggelige omgivelser på Frederiksberg.
De har skabt en menu, der kombinerer klassiske smage med vores moderne tilgang til gastronomi – perfekt til en mindeværdig juleaften med venner og familie.
Menuen består af 7 lækre serveringer: røget laks med torskerognsmousse, tatar af torsk med syltede grøntsager, svamperisotto, andekonfit med kål og æble, svinekæber, kartofler med hvidløg og rosmarin, samt en sød chokoladeafslutning. Alt dette for kun 349 kr. pr. person.
Hos Deligreco sørger de for, at maden og stemningen går hånd i hånd, så du kan læne dig tilbage og nyde en afslappet juleoplevelse i festlige omgivelser.
BOOK DIN JULEFROKOST HOS DELIGRECO HER.
Selma
Er julefrokost lig med smørrebrød for dig, så er Selma klart et besøg værd.
Den moderne smørrebrødsrestaurant lige ved Torvehallerne har fokus på skandinaviske sæsonråvarer, når de sammensætter de små kunstværker med kulinarisk kirurgisk præcision.
I år byder de indenfor til en moderne julemenu med selvfølgelig sild, laks, and og alt det andet gode.
Se menu og bestil bord hos Selma her.
Restaurant Møntergade
Bag Møntergade står et stærkt hold, der bl.a. tidligere har slået deres folder hos Palægade.
Deres julemenu består af 4 serveringer, og du kan allerede nu glæde dig til sild, rødspætte, flæskesteg og meget, meget mere.
Vi runder selvfølgelig af med ris a la mande med lun kirsebærsauce.
I efteråret 2021 modtog Møntergade en flot Bib Gourmand for god kvalitet til skarpe priser.
Læs mere og book bord på Møntergade her.
Palægade
Palægade har forstået, at for at få succes i København, skal maden ikke bare være fra øverste luftlag, men hygge er et kodeord, der aldrig bliver nedslidt.
Så de har prioriteret netop hyggen herinde, selvom stilen er moderne med skakternsgulve og smukke materialer i mørke trætoner.
Deres smørrebrød er ‘to-die-for’ og har på ingen tid opbygget en hær af stamgæster, ganske fortjent.
Til jul står menuen bl.a. på gammeldags modnet kryddersild med behørig garniture og dansk økologisk krogmodnet flæskesteg med rødkål og surt samt julemedister.
Læs mere og book bord på Palægade her.
Restaurant Schønnemann
Schønnemann er kendt vidt og bredt.
Det er en rendyrket frokostrestaurant og et af de ældste eksisterende spisesteder i København – helt tilbage fra 1877.
Du kan vælge blandt alle de klassiske julestykker eller at kaste dig ud i det helt store julebord til 475 kr.
I juletiden skænker Schønnemann en del af Aalborgs årligt tilbagevendende Jule Akvavit, den norske Linie, den svenske O.P. Anderson, Kronborgs fadlagrede og den helt specielle Hr. Skov Julesnaps, der er smagt til med appelsinskal, kanel og stjerneanis.
De har selvfølgelig også alle deres øvrige snapse og akvavitter klar, så der er noget for enhver.
Book bord på Restaurant Schønnemann her.
Restaurant Kronborg
Julemånederne er en af de mest festlige tider på året på Restaurant Kronborg.
Alle retter er 100 procent gammeldaws hjemmelavede og holdt i en enkel men særdeles velsmagende stil – og med mæthedsgaranti.
Og når Walther skænker snaps, så er der så meget til kanten, at man skal ned og kysse glasset.
At kælderen også er historisk charmerende gør jo heller ikke tingene dårligere.
Se hele menuen og bord bord på Restaurant Kronborg her.