ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Julefrokost København: Vores bud på gode julefrokoster i byen

Af Mathilde Mågård Hansen
Meyers. Fotograf RIkke Westesen
Meyers. Fotograf RIkke Westesen

Opdateret 21. oktober 2022

Info: Denne artikel indeholder reklamelinks – nogle af stederne på listen har betalt for at få deres booking informationer med i artiklen. 

Julen er lige om hjørnet, og det betyder tid til julefrokost med venner, familie eller kolleger.

København byder på mange lækre julemenuer.

Vi har plukket vores bud på en rigtig god julefrokost.

Julefrokost København 2022
DiningSix. Foto PR

DiningSix – Nem og lækker julefrokost ud af huset

HO, HO, Hold din julefrokost i ro og mag.

Julemad ud af huset er over de seneste år kun blevet mere og mere populært – og det forstår vi godt! December byder på nok gøremål, og det er da forresten fedest, hvis værten ikke er lænket til køkkenet hele aftenen…

Hos DiningSix kan du bestille en dejlig julemenu, der kræver minimal tilberedning – og vil du gå hele vejen, kan du bestille den varme julemenu, der er lige til at sætte på bordet. 

Har du planer om en hverdagsjulefrokost er der penge at spare på den i forvejen gode pris. Som smørklatten i risengrøden følger der sørme også en mandelgave med alle menuerne.

DiningSix står bag de populære restauranter KöDBassoKeyser SocialFeed BistroKlokken og Cinco

DiningSix scorer højt på tilfredsheden og har 4,8 på Trustpilet fra over 600 anmeldelser.

Hvad: DiningSix
Hvor: Hvor det passer dig
Hvordan: Bestil din julefrokost fra DiningSix her

Cap Horn. Foto PR

Cap Horn

I Cap Horns stemingsfyldte lokaler er der blevet serveret mad og drikke for sultne og tørstige sømænd og andre gæster siden 1687.

Der er stadig plads til selskaber i alle størrelser i deres stemningsfulde og historiske lokaler.

Cap Horn en moderne dansk bistro, hvor traditioner og danske livretter udfordres og løftes i nye fortolkninger. Med en ubetinget kærlighed til det danske folkekøkken og til smage, der minder om familietid, vennelag og barndom, er julen hos Cap Horn noget helt særligt.

Prøv en julemenu med 4 serveringer, som trækker tråde fra julemaden, som vi kender den. Men selvom der er and på menuen, smager den ikke helt, som du er vant til og den klassiske risalamande er skiftet ud med hvid chokolademousse med kirsebær og puffede ris.

4 SERVERINGER: 

KAMMUSLING Kammusling – kærnemælk – peberrod – bonito 
TORSK Tempereret torsk – kål – creme fraiche GRÅAND Grillet andebryst – bålgrillede rødbeder – lang peber 
HVID CHOKOLADE Hvid chokolademousse – kirsebær – puffede ris 

Pris: 595 kr. per person

DEN LILLE VINMENU: 4 glas vin, der er afstemt med vores julemenu og vand med eller uden brus. Pris 450 kr. per person

DEN STORE VINMENU: Champagne, snacks og 4 glas vin, der er afstemt med vores julemenu og vand med eller uden brus. Pris 545 kr. per person

Hvad: Cap Horn
Hvor: Nyhavn 21, 1051 København K
Hvordan: Book her. Ved mere end 10 gæster: selskaber@caphorn.dk

Restaurant Vita. Foto PR

Restaurant Vita

Sommeren er gået på hæld, og den søde juletid nærmer sig med hastige skridt.

Derfor har kokkene hos Restaurant Vita sammensat menuen til et julebord, som vil varme de fleste julehjerter.

Deres lækre julebord med fire serveringer kan både bestilles til frokost (325 kr. pr. kuvert mandag-onsdag og 495 kr. torsdag-lørdag) samt alle ugens dage om aftenen for 495 kr.

Restaurant Vita tilbyder deres lækre julebord inkl. fri bar i øl, vin og vand i 3 timer for 850 kr. Ønsker man den helt store pakke kan man få julebordet inkl. fri bar i øl, vin og vand i 5 timer til 1200 kr.

Ved bestilling af det store den helt store pakke kan man selv bestemme ankomsttidspunkt. Til andre bestillinger er der om aftenen to seatings, kl. 17-20 og 20.15-uden bagkant. 

Nyd også en dejlig juleplatte fra kl. 12-15 til 298 kr. pr. person med seks lækre juleserveringer.

Begge dele kan bestilles som takeaway, så man kan nyde det i hjemlige omgivelser.

Hvad: Restaurant Vita
Hvor: Store Kongensgade 25, 1264 København K
Hvordan: Bestil menuen her

Meyers. Fotograf RIkke Westesen

Meyers

Julen smager af forventning og traditioner – også hos Meyers, der igen i år er klar med årets julefrokostmenu.

Til dig og familien derhjemme, til en julefrokost med vennerne eller årets julefest med kollegerne.

Meyers kokke sørger for alle julens favoritter side om side med sprøde vintersalater, nybagt brød og vaniljeprikket risalamande, hvis ikke I vælger den vegetariske udgave fuld af grønne juleretter, der har den dybde i smagen, vi forventer af julens måltider. 

Hvad: Meyers
Hvor: Alle herlighederne leveres direkte til døren klar til at blive lunet og serveret. Så kan du i stedet slappe af og være gæst til din egen julefest
Hvordan: Se alle julefrokostmulighederne fra Meyers, og bestil jeres julefrokost her

Leaven. Foto PR

Restaurant Leaven

Restaurant Leaven ved Kongens Nytorv er en dejlig lille romantisk og hyggelig restaurant i hjertet af København. Anerkendt for sin gode mad og vin, samt en dejlig afslappet stemning.

Restaurant Leaven ligger i en af Københavns smukke gamle huse i Ny Adelgade, nabo til butikken Chanel og dermed kun et stenkast fra Kongens Nytorv og Det Kongelige Teater.

Nogle få trin op, træder man ind i en charmerende ”spisestue”, hvorfra man kan se ned til det travle køkken. Endevæggen er dekoreret af en tonet spejlvæg fra loftet og helt ned i køkkenet og vinbaren nedenunder. Dette giver et fantastisk hygge og spil fra det varme lys, som præger restauranten.

I dag ledes køkkenet på Leaven skarpt af køkkenchef, Patrick Adrian, som har en fortid fra Michelin restauranten Alouette samt No. 2. Køkkenet på Leaven er meget åbent og skabende, hvor der arbejdes i alle verdenshjørner af gastronomien for, at kreativiteten og glæden ved madlavning kan få frit spil.

Der vil fortsat være fokus på de danske sæsoner, men med plads til sjove inputs fra hele verden. Det vil derfor være dogmefrit, afslappende og velsmagende, men samtidig gennemtænkt. 

Julemenuen på Leaven, der består af 6 super lækre serveringer, er ingen undtagelse. Du kan se frem til at forkæle dine smagsløg med gode, danske råvarer som du kender dem her til jul – men i en ny forklædning og med en ny tvist. 

Restaurant Leaven tilbyder også en vegetarisk menu med 6 serveringer.

Leaven’s julemenuer:

6 serveringer bestående af:

Hjemmebagt brød m. urtesmør
Ørred, Rosenkål & Piment
Jordskok, Nduia & Grønkål
Tartar, Tyttebær & Rødkål
Vildand, butternut & Five spice
Kaffe, Malt & Chokolade

Pris 750, –

6 vegetariske serveringer bestående af:

Hjemmebagt brød m. urtesmør
Jordskok, Miso & Grønkål
Rødbede, Tyttebær & Rødkål 
Porre, Ost & Estragon
Kejserhat, Butternut & Five spice
Kaffe, Malt & Chocolate

Pris 625, –

Vinmenu bestående af 5 glas vin specielt udvalgt til maden: 595 kr.

Hvad: Leaven
Hvor: Ny Adelgade 4, 1104 København K
Hvordan: Book bord her

Julefrokost på JOHN&WOO

JULEANRETNING Á 3 SERVERINGER

DET KOLDE:
Julemarineret sild med æg og karrysalat Paneret rødspætte med remoulade Hønsesalat med æble og bacon Smilende Æg og rejer med mayo

DET LUNE:
Stegt julemedister med sennep og rødbede
Lun leverpostej med svampe og agurkesalat
Svinemørbrad med svampe ala creme
Flæskesteg med rødkål
Confiteret Andelår

DET SØDE:
Ris ala mande med kirsebærsovs

Pris pr. Person: 375,-. Min. 4 personer. (Skal forudbestilles min. 3 dage før)

JULEPAKKER:

3-TIMERS ARRANGEMENT:

Fri øl/vin/vand Juleanretning á 3 serveringer Kaffe/te
695,- pr. person

5-TIMERS ARRANGEMENT:

Fri øl/vin/vand Juleanretning á 3 serveringer Kaffe/te og avec (Baileys og Cognac)
995,- pr. person

NB! Kan også bestilles ud af huset.

Det med småt:
Sidste udskænkning 30 min før arrangementet er sat til at slutte. Vær opmærksomme på, at vi ikke garantere at man kan blive længere end arrangementets varighed.

Ændring af antal skal meldes senest 24 timer før arrangementets start.

Hvad: Julefrokost på JOHN&WOO
Hvor: 
Amager eller Nordhavn
Hvordan:
Booking via telefon eller mail.
Amager: Tlf: 31 51 74 00 info@johnogwoo.dk. Nordhavn: Tlf: 50 70 00 37 nordhavn@johnogwoo.dk

Aamanns. Foto PR

Aamaans Deli & Takeaway

Julen er tid til forkælelse og nærvær – og naturligvis god mad og drikke.

Aamanns tilbyder vores 7 retters julemenu, som også fås vegetarisk og helt ned til 4 kuverter.

Menuerne kan fås fra d. 9. november 2022, men kan forudbestilles allerede nu.
 
7-retters julemenu fra Aamanns Deli & Takeaway 

  • Gammeldags modnede karrysild med æggesalat, cornichoner, forårsløg, ristede boghvedekerner og kørvel 
  • Æg og tomat medmayonnaise, bagte og marinerede tomater, rå fennikel, karse og ristede mandler 
  • Koldrøget islandsk laks med friskost, rævesovs, råsyltede tyttebær, julesalat, rugkrummer og dild 
  • Hønsesalat med honning, sennep, selleri, æbler, hjertesalat og sprødt kyllingeskind og karse 
  • Rørt oksetatar med løvstikkemayonnaise, syltede agurker, glaskål, forårsløg, ristede hasselnødder og karse 
  • *Leverpostej med stegte svampe, bacon, balsamico, syltede rødbeder og krydderurter 
  • *Frikadeller af kalv og flæsk med rødkål med rødvin, appelsin og kanel, sennepscreme og kålskud 
  • Aamanns økologiske rugbrød og smør 

355 kr. pr. kuvert 
(min. 4 kuverter) 

* Kan opvarmes 

7-retters vegetar julemenu fra Aamanns Deli & Takeaway 

  • Kartoffel med røget mayonnaise, syltede rødløg, radiser, sprød kartoffel og urter 
  • Avocado med purløgsmayonnaise, salatløg, kål, sprøde rugchips og ærteskud 
  • Æg og tomat med mayonnaise, bagte og marinerede tomater, rå fennikel, karse og ristede mandler 
  • Bagte græskar med citrus, parmesan og ristede græskarkerner 
  • Svampe og linsepostej med stegte løg og svampe, syltede rødbeder og ristede hasselnødder 
  • Kålsalat med hjertesalat, syltede rødløg, allehåndevinaigrette og koriander 
  • Juleost med appelsin-kanel-vanilje marmelade, ristede mandler og kørve

355kr. pr. kuvert 
(min. 4 kuverter) 

Tilvalg: 

  • Smørstegt rødspætte – 65,- 
  • Braiseret grisebryst – 65,- 
  • Stegt oksetyndsteg – 65,- 
  • Juleost – 65,- 
  • Krydret mandelkage – 55,- 
  • Risalamande – 48,- 

Læs mere om julemenuerne her.

Hvad: Aamanns Deli & Takeaway 
Hvor: Øster Farimagsgade 10, 2100 København Ø
Hvordan: Bestil her. Ved større ordre: catering@aamanns.dk  

Portugisisk stjernestøv i Tivoli

Der er dækket op til julemiddag i Michelin-klassen, når Tivoli og den portugisiske restaurant Vistas Rui Silvestre byder på en stor gastronomisk oplevelse med et strejf af portugisisk jul i Det japanske Tårn.

Fra d. 18. november til d. 31. december kan Tivolis gæster få et afbræk fra det traditionelle danske julebord og i stedet opleve moderne portugisisk kogekunst, når det er allerbedst.

Hvad: Julemiddag i Michelin-klassen
Hvor: Det japanske Tårn i Tivoli
Hvordan: Bestil her

Skagen Fiskerestaurant, Esplanaden

Forret
Ristet jomfruhummer på Foie gras creme med hummerskum og tomat concassé

Hovedret
Pighvar med rodfrugter i julienne, Sauce nage og friteret grønkål

Eller
Confiteret and med tranebær, friteret grønkål, pommes Anna og andesauce

Ost
Lun Mont d’or med sprød toast

Dessert
Romsyltede kirsebær med Soft ice fra Ryå og kanel tuilles

3 retter uden ost kr. 425,-
4 retter med ost kr. 495,-

Hvad: Julefrokost på Skagen Fiskerestaurant Esplanaden
Hvor: Bredgade 78, 1260 København K
Hvordan: Bestil her

Cafe Oscar. Foto PR

Café Oscar

Café Oscar inviterer atter til julefrokost i det mondæne Bredgade.

Her kan du spise dig mæt i deres overdådige julebord, hvor alle retter serveres ved bordet.

Julefrokosten indeholder alle de klassiske danske juleretter, og de er alle smukt anrettet, så du hurtigt kommer i den helt rette julestemning.

Julebordet skal bestilles til min. fire personer og koster 495 kr. pr. kuvert og kan bestilles med fri blød bar for 850 kr. pr. person (mandag-lørdag fra kl. 16-22).

Hvis du ønsker julebordet til frokost serverer de det alle dage mellem kl. 12-16 mod forudbestilling.

Til frokost kan du også vælge en lækker juleplatte med seks serveringer til 298 kr. pr. person (alle dage fra kl. 12-16).

Hvad: Café Oscar
Hvor: Bredgade 58, 1260 København
Hvordan: Læs mere og bestil her

Peder Oxe. Foto PR

Peder Oxe

Træd ind i fortiden i denne smukt dekorerede restaurant. Der er dækket op med hvide duge og majestætisk tapet pryder væggene, men atmosfæren er hyggelig og afslappet med ild i pejsen og hjemmebrygget julebrændevin. 

Peder Oxe ligger i hjertet af København på det smukke Gråbrødretorv. Et kæmpe juletræ med 3000 lys pryder torvet fra midten af november. 

Julemenuen byder på en klassisk julefrokost med blandt andet Peder Oxes julesild, gravad laks, smørstegt fiskefilet med hjemmelavet remoulade, ribbensteg med sprød svær og risalamande med lun kirsebærsauce.

Du kan også vælge en 3-retters julemenu med laks, klassisk juleand med æbler og svesker, som er langtidsstegt i ovnen og risalamande med lun kirsebærsauce. Til de heldige er der en mandelgave.

Peder Oxes julefrokost kommer i 3 serveringer og serveres på fade på bordene. I fordeler selv maden mellem jer, så alle har mulighed for at vælge deres favoritter.  

JULEFROKOST

1. SERVERING
Peder Oxes julesild med rødløg, dild og kapers.  Marinerede sild med æggesalat og smilende æg.  
Gravad laks med hovmestersauce.  Smørstegt fiskefilet med hjemmelavet remoulade og citron. 

2. SERVERING 
Ribbensteg med sprød svær og rødkål.  Peder Oxes julemedister med rødbeder og sennep.  And med frisk grønkålssalat med appelsiner og mandler. 

3. SERVERING 
Traditionel risalamande serveret med lun kirsebærsauce 

Til julefrokosten følger der økologisk rugbrød og økologisk landbrød samt smør. 

Pris per person 495 kr.  I har bordet i 2,5 time 

JULEFROKOSTDRIKKEPAKKE (minimum 8 personer): 2,5 timer med frit forbrug af husets øl, vin og vand samt 1 flaske brændevin per 8 personer.  

Pris per person 400 kr.                  

3-RETTERS JULEMENU

Serveres fra kl. 17.00

KOLDRØGET LAKS 
Vi serverer laksen med med peberrodsfløde, glaskål, æble og ristede hasselnødder. 

STEGT LANDAND  
Den klassiske juleand. Vi fylder anden med æbler og svesker og langtidssteger den i ovnen. Serveres med kraftig andesky, rødkål, kartoffelfondant stegt i andefedt og et bagt pigeonæble med ribsgelé. 

RISALAMANDE  
Julens dejlige klassiker serveret med masser af ristede, hakkede mandler og varm kirsebærsauce. Og måske en lille mandelgave… 

Pris 485 kr. 

Vinmenu 485 kr. Tre udvalgte glas vin samt vand m/u brus

Hvad: Peder Oxe
Hvor: Gråbrødretorv 11, 1154 København K
Hvordan: Læs mere og bestil her. Ved mere 10 gæster: selskaber@pederoxe.dk

Zeleste. Foto PR

Zeleste

Julehyggen spreder sig hurtigt i Zelestes overdækkede brostensbelagte gårdhave, som har en stor, åben pejs.

Julestemningen trækker sig også indenfor i den gamle bygning, som er indrettet stilrent med mange hyggelige kroge. Zeleste er kendt for den intime stemning, hvor der er plads til private hyggestunde for både store og små selskaber. 

Nyd et glas hvid glögg i denne oase midt i København, tæt på Kongens Nytorv og prøv Zelestes julefrokosttallerken med tatar, gravad laks og anderilette eller en 3-retters julemenu med gravad laks, confiteret andelår og kirsebærsorbet med mandelmarengue og risskum. 

JULEFROKOSTANRETNING

Tatar – Dijon – capers – cognac – estragon. 
Gravad laks – sennepscreme – syltet grønkål – dild. 
Anderillette – blommebarbecuesauce – rødkål – syltede gulerødder. 
Risalamande – kirsebær. 

Frokostanretningen serveres med brød og smør.  

295 kr. per person 

JULEMENU

4 SERVERINGER

Gravad laks – sennepscreme – syltet grønkål – dild. 
Hummerbisque – double cream – citronverbena.
Confiteret andelår – rødkål – andesky – æblepuré – kartoffelmos.
Risalamande – kirsebær. 

595 kr. per person.

TILKØB: 2 slags ost – chutney – sprødt 95 kr. per person.

Vinmenu med særligt 4 velvalgte vine  495 kr. per person 

Hvad: Zeleste
Hvor: Store Strandstræde 6, 1255 København K
Hvordan: Læs mere og bestil her. Ved mere 10 gæster: selskaber@zeleste.dk

Foto: Restaurant Tårnet på Christiansborgs Facebook side

Restaurant Tårnet

Restauranten i Tårnet på Christiansborg er muligvis landets højest beliggende restaurant – og niveauet følger selvfølgelig trop.

Sådan må det være, når man ligger ovenpå selve Folketinget – i et af byens mest spektakulære spiserum.

Meyers står bag menuen, og de serverer klassiske smørrebrødsstykker både fra havet og marken og slutter på bedste vis af med Tårnets risalamande med mandelgave til bordet.

I får 10 retter over tre serveringer for 655 kr. pr. person.

Hvad: Restaurant Tårnet
Hvor: Christiansborg Slotsplads
Hvordan: Book bord her

Fot PR

Osteria Nana

Er du blevet godt træt af sild og snaps?

Så tag i stedet på Osteria Nana på Store Kongensgade og nyd en italiensk middag i særklasse.

I køkkenet finder du den tidligere køkkenchef fra den italienske Michelin-restaurant Era Ora ved navn Antonio di Criscio, og i glasset er nogle af de bedste italienske vine.

MENU DI NATALE CHRISTMAS MENU:

Mosaik af helleflynder med Middelhavssmag

Ravioli med hestebønner og vilde urter serveret på en mælk af mozzarella

Glaseret brisket serveret med variationer af rødder

Hasselnøddekage med æggesnaps af Moscato

Pris: 396 kr. per person

Hvad: Osteria Nana
Hvor: Store Kongensgade 70, 1264 København K
Hvordan: Book bord her

Selma. Foto PR

Selma

Er julefrokost lig med smørrebrød for dig, så er Selma klart et besøg værd.

Den moderne smørrebrødsrestaurant lige ved Torvehallerne har fokus på skandinaviske sæsonråvarer, når de sammensætter de små kunstværker med kulinarisk kirurgisk præcision.

I år byder de indenfor til en moderne julemenu med selvfølgelig sild, laks, and og alt det andet gode.

Hvad: Selma
Hvor: Rømersgade 20, 1362 København K
Hvordan: Se menu og bestil her

Foto Mathilde Mågård Hansen

Restaurant Carl Nielsen

Carl Nielsen er formentlig én af Danmarks mest velkendte komponister, og mest kendt for ”Jeg ved en lærkerede” og ”Solen er så rød, mor”.

For 114 år boede han i Toldbodgade 5, hvilket er inspirationskilden til navnet på den nyere frokostrestaurant – Restaurant Carl Nielsen.

For restauranten er det vigtigt, at historierne fra Carl Nielsens liv er den røde tråd.

I 2021 blev Carl Nielsen optaget i Michelinguiden for deres flotte danske smørrebrød med et twist, der altid både er en fryd for øjet og for ganen.

Til jul kan du se frem til en lækker menu med bl.a. håndpillede rejer, julegris og risalamande til 650 kr. pr. person.

Hvad: Restaurant Carl Nielsen
Hvor: Toldbodgade 5, 1253 København K
Hvordan: Læs mere og reserver bord her

Restaurant Møntergade Foto Rasmus Kramer Schou

Restaurant Møntergade

Bag Møntergade står et stærkt hold, der bl.a. tidligere har slået deres folder hos Palægade.

Deres julemenu består af 4 serveringer, og du kan allerede nu glæde dig til sild, rødspætte, flæskesteg og meget, meget mere.

Vi runder selvfølgelig af med ris a la mande med lun kirsebærsauce.

I efteråret 2021 modtog Møntergade en flot Bib Gourmand for god kvalitet til skarpe priser.

Menuen koster 650,- per person – husk at bestille bord i god tid.

Hvad: Møntergade
Hvor: Møntergade 41, 1117 København K
Hvordan: Læs mere og book her

Palægade. Foto Palægade Instagram

Palægade

Palægade har forstået, at for at få succes i København, skal maden ikke bare være fra øverste luftlag, men hygge er et kodeord, der aldrig bliver nedslidt.

Så de har prioriteret netop hyggen herinde, selvom stilen er moderne med skakternsgulve og smukke materialer i mørke trætoner.

Deres smørrebrød er ‘to-die-for’ og har på ingen tid opbygget en hær af stamgæster, ganske fortjent.

Til jul står menuen bl.a. på gammeldags modnede hvide- og kryddersild med behørig garniture og dansk økologisk krogmodnet flæskesteg med rødkål og surt samt julemedister.

Prisen er 645 kr. pr. person for fire serveringer ekskl. drikkevarer.

Hvad: Palægade
Hvor: Palægade 8, 1261 København K
Hvordan: Læs mere og book bord her

Restaurant Schønnemann. Foto Restaurant Schønnemann Facebook

Restaurant Schønnemann

Schønnemann er kendt vidt og bredt.

Det er en rendyrket frokostrestaurant og et af de ældste eksisterende spisesteder i København – helt tilbage fra 1877.

Du kan vælge blandt alle de klassiske julestykker eller at kaste dig ud i det helt store julebord til 595 kr.

I juletiden skænker Schønnemann en del af Aalborgs årligt tilbagevendende Jule Akvavit, den norske Linie, den svenske O.P. Anderson, Kronborgs fadlagrede og den helt specielle Hr. Skov Julesnaps, der er smagt til med appelsinskal, kanel og stjerneanis.

De har selvfølgelig også alle deres øvrige snapse og akvavitter klar, så der er noget for enhver.

Hvad: Restaurant Schønnemann
Hvor: Hauser Plads 16, 1127 København K
Hvordan: Book bord her

Restaurant Kronborg. Foto Chris Tonnesen

Restaurant Kronborg

Julemånederne er en af de mest festlige tider på året på Restaurant Kronborg.

Alle retter er 100 procent gammeldaws hjemmelavede og holdt i en enkel men særdeles velsmagende stil – og med mæthedsgaranti.

Og når Walther skænker snaps, så er der så meget til kanten, at man skal ned og kysse glasset.

At kælderen også er historisk charmerende gør jo heller ikke tingene dårligere.

De serverer en hjemmelavet, traditionel dansk julefrokost ved bordet med alle de danske klassikere fra 399 kr.

Hvad: Restaurant Kronborg
Hvor: Brolæggerstræde 12, 1211 København K
Hvordan: Se hele menuen og bord bord her


Bange for at misse nyt om Kbh? Meld dig til MigOgKbhs nyhedsbrev. Kommer hver fredag. Vi lover, det er godt.
Altid nyheder på MigOgKbh Facebook. Lækre billeder på vores Instagram

Del artikel

Andre læser også