Med asiatiske cocktails: Ny dumpling-bar er åbnet på tjekket designhotel

I sensommeren sidste år åbnede den asiatiske gourmetrestaurant, Hâidan, hos designhotellet The AUDO i Nordhavn med køkkenchef Gabriele Rizzo (tidl. Geranium og Jordnær) i spidsen.
Nu åbner den ambitiøse restaurant en lækker dumpling-bar i hotellets lobbyområde.
Cocktails med asiatiske snacks
Dampende varme og frisk tilberedte dumplings, nylavet kinesisk omelet og blåmuslinger i krydret XO-sauce, lækre asiatiske snacks og et lokkende cocktailkort.
Sådan lyder den nye aftenmenu hos den nye dumpling-bar, Salon.

Dumplingudvalget spænder fra Bao Zi med svinekød og rejer over Siu Mai med kammusling og gojibær, dumplings med hvid fisk serveret med chili, soya og vinedikke til en Mantou – en dampet kinesisk bolle – med Char Siu-svinekød og kål.
Priserne begynder fra 90 kr., og hele menuen er meget delevenlig.
Cocktailkortet har både klassikere som gin og tonic samt en række signaturcocktails, der også har inspiration fra Asien. Man kan selvfølgelig også vælge gode vine og specialøl til sit måltid.
The AUDO Dumpling Bar har åbent fra onsdag til lørdag fra kl. 17, og sidste bestilling kan nås helt til kl. 22.30.
Se hele menuen lige her.
Hvad: The AUDO Dumpling Bar by Hâidan
Hvor: Århusgade 130, 2150 København
Hvornår: Onsdag til lørdag fra kl. 17-22.30