Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Netop lanceret: Ny gådejagt indtager Kødbyen

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Foto: Mystery Makers, PR
Foto: Mystery Makers, PR

For en måned siden lancerede gådemagerne Mystery Makers en ny skattejagt på Assistens Kirkegård på Nørrebro.

Nu indtager de Kødbyen med et lignende koncept.

Mystery Makers var blandt de første til at bringe escape rooms til København, men i virksomheden har de ikke kun forstand på at skabe rum, hvor man som gruppe spærres inde og løse gåder for at komme ud.

De sjove gådemagere står også bag gådejagter, som koncentrerer sig om steder som Christiansborg og Kastellet, og så har de udviklet skattejagter, der kan prøves, når man vil i blandt andet Kongens Have.

Disse kaldes Mystery Hunts, og onsdag 17. maj lanceres den nyeste udgave, som har Kødbyen som omdrejningspunkt.

Oplev Kødbyen på en ny måde

Fremover vil du i samarbejde med venner, familie og kollegaer kunne løse gåder og udforske skjulte skatte blandt de ikoniske, hvide slagteribygninger på Vesterbro.

Kødbyen er et af Københavns hotspots, hvor der hver dag spises god mad på nogle af byens hotteste restauranter, indtages drinks og festes på velbesøgte barer, men nu får du altså mulighed for at opleve området på en ny og anderledes måde.

“Vi ønsker at bringe Kødbyens unikke atmosfære til live gennem vores Mystery Hunt og give deltagerne en uforglemmelig oplevelse, der kombinerer det bedste fra Kødbyens verden med vores prisvindende gåder og udfordringer,” siger Mads Lind, stifter og adm. direktør hos Mystery Makers, og tilføjer:

“Vi tror på, at leg, nysgerrighed og kreativitet er nøglen til at skabe mindeværdige øjeblikke og styrke fællesskabet.”

Kom med til stor lancering

I forbindelse med lanceringen 17. maj kan du komme med til et stort, gratis event i Kødbyen og deltage i en særlig præmiereskattejagt.

Foto: Mystery Makers, PR

Denne dag er der en helt speciel præmie på højkant – nemlig en rejse til en værdi af 15.000 kroner til det gådefyldte Egypten.

Det gælder blot om at finde den rigtige nøgle, og alle børn og voksne er velkomne til at være med.

Deltagelse i den store præmiereskattejagt i Kødbyen kræver kun, at du møder op på Flæsketorvet 13A på Vesterbro kl. 17.30.

“Vi glæder os til at fejre lanceringen af Mystery Hunt Kødbyen og byder alle velkommen til at deltage i vores hyggelige og udfordrende præmiereskattejagt. Det bliver en dag fyldt med sjov, gåder og udforskning af Kødbyens spændende univers. Vi håber, at deltagerne vil gå hjem med fantastiske minder og en fornyet lyst til at udforske byen på en ny og anderledes måde” siger Mads Lind og fortsætter: 

“Mystery Makers har siden 2010 skubbet til grænserne for kulturoplevelser, der bringer folk sammen på en måde, der både er underholdende og lærerig. Vi tager lidt af folks hverdag og gør det til et mysterium. Det er vores erfaring, at det er noget, publikum virkelig bliver grebet af.”

Det er gratis at være med på åbningsdagen, men fremover vil det koste fra 199 kroner at tage på skattejagt i Kødbyen.

Du kan læse mere om Mystery Hunt i Kødbyen her.

Del artikel

Andre læser også