Ønsker du også kun det bedste

Skrevet af: Martin Jørgensen

Annonce

De fleste af os ønsker os naturligvis det bedste af det bedste. Det kan dog defineres og vurderes forskelligt hvad, der lever op til lige netop dit krav for at være det.
Mange af os er f.eks. tilbøjelige til at gå på kompromis med det bedste, hvis prisen så også afhænger deraf. Dermed ikke sagt, at vi ikke ønsker det gode – blot af det ikke nødvendigvis er vigtigt i den givende situation eller der hvor at vi vil lægge vores energi.

Derhjemme

At vi ønsker det bedste, gælder selvfølgelig også derhjemme. Måske endda i endnu højere grad derhjemme. Hjemmet er generelt en investering, og vi er tilbøjelige til at bruge lidt flere penge på de ting, som vi ikke bare lige skal ud og skifte ud igen og igen og igen.
Største delen af os er dog også prisbevidste, når det kommer til dagligdags ting. Vi undersøger derfor forbruger-test og anmeldelser i et væk, når vi ønsker at anskaffe os noget.

Om det drejer sig om køkkenredskaber, elektronik, eller noget så simpelt som et beauty brand, så undersøger vi det mere end hvad godt nødvendigvis er. Test-støvsuger, vaskemaskiner og andre større elektriske genstande er noget af det, som vi især gerne vil have god kvalitet på. Dette er selvfølgelig fordi, at det kan være en lidt dyrere post i budgettet, men også fordi, at det er noget af det, som hjælper os meget i hverdagen.

Kompromiset for alle

Nogle gange er det, som er bedst for os selv ikke det, som er bedst for dem, som vi måske skal dele det med. I et hjem hvor, at man deler husstand med andre, kan man derfor (desværre) nogle gange være nødt til at gå på kompromis med noget. Det gælder især i indretningen hvor, at kvinder og mænd ofte har tilbøjeligt til at være uenige og prioritere anderledes.

Stereotyp sagt så vil mænd oftest gerne bruge lidt flere penge på elektronik og teknologi, som enten slet ikke kan ses og er mindre nødvendigt eller på elektronik og teknologi som er meget tydeligt, og måske fylder en del mere end kvinden i hjemmet havde ønsket.
Omvendt så er kvinder måske mere tilbøjelige til at bruge penge på en masse pynte ting, som afspejler hvem de er, og hvem de synes at de alle i husstanden er som par eller familie.

Det bedste for dig

Der er også de ting, som er bedst for dig.
Det er i den mindre grøft ting såsom farver, tøj, brands og fødevarer til den lidt større grøft, som indeholder terapi og hjælp udefra til at holde styr på det hele.

Der er ingen skam i at ønske det bedste for sig selv og handle deraf. SÅ om det handler om at gå fra din kæreste, få en personlig træner eller at starte til psykolog eller hos en coach, så er det udelukkende op til selv hvad, at du mener, er det bedste for lige netop dig. Vi må jo gå ud fra, at du kender dig selv en del bedre end alle andre, og derfor er i en position hvor, at du godt selv ved hvad, at der er bedst for dig. MindCPH står klar med en hjælpende hånd hvad end du har brug for lige nu og her.

Det kan også være, at det som nu engang er bedst for dig er helt og aldeles ubetydeligt for andre. Nogle mennesker har yderst stærke holdninger til hvilket brands som de vil købe rengøringsmidler og pleje produkter fra hvor, at der er mange, som måske ikke finder det lige så vigtigt. Går man op i det, så er man nok også villig til at ofre et par kroner mere på produktet på trods af, at det andet ville være langt billigere i længden.