MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Sådan får du et professionelt køkken

Af Annoncør

Dette indhold er sponsoreret

Et køkken der både er gennemtænkt og rent, gør livet lettere og madlavningen sjovere. Mange er ikke opmærksomme på, hvor vigtigt et godt køkkenmiljø er, for ens motivation til både at lave mad og færdes i rummet i selskab med andre mennesker. Med dette udstyr, lige hvor du skal bruge det, kan du stresse af og lade den kulinariske kreativititet blomstre. Læs med nedenfor, og bliv inspireret til at give dit køkken nyt liv. 

Et køkken der arbejder med dig 

Det er ikke ligemeget, hvad kvaliteten er i forhold til dit køkkenudstyr. Uden udstyr af funktionel kvalitet, kan det hurtigt blive en byrde, at skulle i gang med kødgryderne, og det er både til gene for dig selv og dem, du tilbereder mad for. Hvis du er til hurtig kogekunst og er en af dem, der gerne vil løfte opgaven, om at bekæmpe madspild, kan du starte med at investere i en god vakuumpakker. En vakuumpakker suger luften ud af en plastikpose og omslutter dermed madvaren, uden tilstedeværelsen af fugtig luft. Herefter forsegles posen, så den er helt tæt. Dette gør, at maden både får mere smag og en længere holdbarhed. 

Skab en hyggelig indretning

Et køkken behøver ikke kun at være hårde hvidevarer og en ensom peberkværn ved siden af komfuret. Udnyt rummets størrelse og funktion, til at skabe en hyggelig atmosfære, der inviterer til samvær og fælles madlavning. Du behøver blot at invitere dine køkkenvægte og krydderier ud af skabene og anrette dem rundt omkring. Et tip er at tænke i “zoner”, ligesom man oplever det på en kaffebar. Brug et hjørne til at placere alt dit bagegrej ved, eller du kan vælge at putte almindelige madvarer som havregryn, pasta og linser i fine krukker og give dit køkken et mere autentisk udseende. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du kan personliggøre dit køkken til dit eget unikke. 

Vælg eksklusive materialer 

Hvis et køkken skal holde i mange år, er det vigtigt med holdbare, modstandsdygtige og smukke køkkenmaterialer. Træ er et af bedste materialer, til at skabe en hyggelig stemning og passer perfekt ind i den skandinaviske indretningsstil. Der ses en tendens til, at køkkenet ikke længere skal have et klinisk udtryk, men gerne må være sammenhængende med de tilstødende rum. Derfor vælger mange at holde deres køkkengulv i træ, hvilket giver en følelse af at være tæt på naturen, og samtidig bliver køkkenet et hyggeligt samlingspunkt i hjemmet.

Del artikel

Andre læser også