Smag mere end 35 vine: Vinkæde holder efterårssmagning med gode tilbud

Skrevet af: Michael Qureshi

I august slog vinkæden Bichel Vine dørene op til endnu en butik i København.

De havde en populær vinbutik i forvejen på Virginiavej på Frederiksberg, og i august udvidede man så med en smuk butik på Strandvejen nr. 859

Vinkæden har butikker både i Århus, København og Odense og vokser hele tiden.

Især deres kreative indslag med løbende events og smagninger skaber stor opmærksomhed omkring deres gode vine.

I denne uge kører Bichel Vine i begge deres butikker i Hovedstaden så tre dage med efterårssmagning af mere end 35 forskellige vine.

I weekenden afholdte de deres store efterårssmagning med mere end 900 glade besøgende på Varna Palæet i Aarhus, men her i København skal vi bestemt ikke snydes for de gode tilbud.

Smag på vine og lækkerier fra torsdag til lørdag

Fra torsdag d. 14. november til og med lørdag d. 16. november kan du nemlig smage alle vinene fra den store efterårssmagning i begge butikker – og du kan selvfølgelig købe til samme gode tilbudspriser!

Desuden holder de hele denne uge et stort råvaremarked, hvor du kan smage et bredt udvalg af deres kønne råvarer og delikatesser.

Så kig ind og få en smagsfuld oplevelse – og samtidig mulighed for at gøre nogle rigtigt gode vinkup!

Hele denne uge – til og med lørdag d. 16. november – kan du hos Bichel Vine på Frederiksberg og på Strandvejen gå på smagsopdagelse i deres legendariske råvare-/ delikatessemarked.

“Vi byder på smagsprøver på en lang række af verdens bedste råvarer/ delikatesser, bl.a. Roquefort Vieux Berger, Parmesan Vacche Rosse, Spaniens bedste ansjoser fra Lolin, trøffelpølse fra Toscana, hasselnødder fra Piemonte, ægte balsamico tradizionale fra Modena, olivenolie fra Alziari i Nice og mange andre lækre specialiteter.

Og så har vi lige landet et parti velduftende og saftige Bora Bora Grand Cru vaniljestænger fra Fransk Polynesien – netop kåret til verdens bedste vanilje,” skriver Bichel Vine i en pressemeddelelse. 

Smagsprøver på verdens bedste råvarer

Men der er mere endnu. For Bichel Vine er kendte for deres Fredagsstemning arrangementer, som kombinerer vinsmagning og lækre hapsere. På fredag d. 15. november bliver det lige skruet lidt i vejret.

“Vi omdanner vores Fredagsstemning til et stort råvare-/delikatessemarked med smagsprøver på en række af verdens bedste råvarer.

Hertil smager vi et udpluk af vores mange Testvinder-vine, så der er virkeligt lagt op til en Fredagsstemning ud over det sædvanlige,” skriver de.

Hvad: Smag og køb vin til ekstra skarpe priser
Hvor: Bichel Vine
Strandvejen 859, Klampenborg
Virginiavej nr. 2
Hvornår: Torsdag-lørdag d. 14-16 november
Klokken 10.00-17.30 torsdag og 10.00-18.00 fredag
Klokken 11.00-14.00 lørdag
Læs mere her

Sprød nyhed: Pizzatroldmand åbner nyt surdejs-pizzaria i København

Skrevet af: Rasmus Kramer Schou
Surt i Carlsbergbyen PR Foto
Surt i Carlsbergbyen PR Foto

Surdej er blevet hvermandseje.

Der bliver nørdet igennem i de små hjem og såkaldte surdejshoteller skulle efter sigende være en ting i Sverige, så man kan få passet sin surdej – og undgå den dør.

Populariteten skyldes nok, at brødet som regel smager bedre, når det er lavet på surdej. En dybere, mere kompleks smag.

Således også i pizzabunde.

Netop pizzabunde er Peppe ekspert i.

Èt like på MigOgKbh’s Facebook og du er altid opdateret om Kbh. Også om nye restauranter…

Peppe fra Surt i Carlsbergbyen PR Foto

Har tidligere tryllet for Tribeca og Bæst

Hans borgerlige navn er Giuseppe Oliva, men er kun kendt under kælenavnet Peppe. Han har tidligere tryllet pizzaer frem hos Tribeca og Bæst.

Men i midten af december åbner han sit egen restaurant.

Den hedder Surt og ligger i Carlsbergbyen, nærmere betegnet Bag Elefanterne 2.

Surt bruger ikke industriel gær i pizzadejen, men udelukkende deres elskede surdej.

Læs også: Vores bud på toppen: Her får du Københavns 12 bedste pizza

Et surt menukort

Udover surdejspizzaer vil man også kunne sætte tænderne i andre former for syrlige sager.

Forretter og side dishes vil nemlig blive kreeret af dedikerede specialiserede madhåndværkere – eller artisans som de hedder med et lidt finere ord – med styr på det gode håndværk og med stor respekt for det øko-system, de er en del af.

Læs også: Ny restaurant i Carlsberg Byen åbner: Serverer 100 forskellige øl i 70 meter lang bar

Håndbygget stenovn

“På Surt vil gæsterne møde en hyggelig, uformel stemning, hvor man er i øjenhøjde med pizzakokkene, og alle er velkomne. Vi går op i at lave virkelig gode pizzaer, men vores menu vil også spænde bredere end det,” forklarer Peppe.

Der er plads til 50 gæster på Surt, som er indrettet med langborde, ved højborde i de mange vinduespartier eller ved restaurantens hovedattraktion – den store stenovnen, der er håndbygget på stedet.

Hvad: Surt
Hvor: Bag Elefanterne 2, Carlsbergbyen
Hvornår: Åbner medio december
Hvordan:
Læs mere her

Bange for at misse nyt om Kbh? Meld dig til MigOgKbhs nyhedsbrev. Kommer hver fredag. Vi lover, det er godt.
Altid nyheder på MigOgKbh Facebook. Lækre billeder på vores Instagram

Ny juletradition: Drik jule-Baileys af en rensdyr-kop lavet af chokolade

Skrevet af: Rasmus Kramer Schou
Baileys Treatmas Bar PR Foto
Baileys Treatmas Bar PR Foto

Baileys er verdens første fløde-likør og samtidig også verdens bedst sælgende likør med et salg på over 82 millioner flasker årligt på verdensplan.

Nu har de indtaget København med en ny tradition, som skal markere starten på højtiden.

Det er pop-up baren, Baileys Treatmas Bar, og den kan besøges på Gemyse i Tivoli.

Her kan der drikkes Baileys i stride strømme, og det på en lidt anden måde, end vi er vant til.

Læs også: Jul på Byens Kro: Hvem er klar til dødsgløgg med finsprit

Baileys Treatmas Bar PR Foto

Chokoladekrus

Chocolate Reindeer-kruset, som er lavet på kvalitetsmælkechokolade, skabt af producenten Lir Chocolate.

Det er perfekt til en drink med for eksempel Original Irish Cream, fordi chokoladen fra kruset blander sig med likøren og skaber en helt ny smag.

Baileys Chocolate Reindeer blev lanceret på det engelske marked sidste år og var kæmpe succes, og er altså nu kommet til Danmark.

Chokoladedrinken være på Gemyses drikkekort helt frem nytår.

Prisen for et Baileys Reindeer-sæt er 75 kr.

Læs også: Franske fristelser: København har fået sin første eclair-butik

 Hvad: Baileys Treatmas Bar
Hvor: Gemyse i Tivoli, Vesterbrogade 3
Hvornår: Frem til 29. december og er åben mellem kl. 11 og 23 fra mandag til søndag
Hvor meget: 75,- for Baileys Reindeer-sæt

Læs også: I hjertet af København: Historisk restaurant frister med syndigt kagebord

Baileys Treatmas Bar PR Foto

Stort event: Wozniacki spiller afskedskamp mod Serena Williams i København

Skrevet af: Redaktionen

Forleden meddelte Caroline Wozniacki, at hun indstiller karrieren efter Australian Open i januar.

Men hendes mange danske fans får lov til at takke hende for mange store oplevelser og præstationer for Danmark til et stort farvel-event i Royal Arena.

18. maj skal Wozniacki møde superstjernen Serena Williams i en opvisningskamp i den store arena, hvor adskillige verdensstjerner på den musikalske front spiller i 2020.

“Tiden er kommet, hvor jeg stopper min karriere og jeg glæder mig utrolig meget til at spille min allersidste kamp på hjemmebane foran et så stort publikum. Det bliver noget helt specielt, og en dag jeg ser virkelig meget frem til,” siger Wozniacki i en pressemeddelelse fra f Sports Group.

Ser frem til en storslået aften

Tennisdronningen fortsætter;

“Punktum for min karriere kan ikke foregå på bedre vis end på hjemmebane og mod tennissportens aller største kvindelige spiller nogensinde og så min veninde, Serena Williams.

Det bliver en storslået aften, jeg aldrig vil glemme, det er jeg sikker på,” lyder det.

De to veninder har mødt hinanden officielt 11 gange, og her har Wozniacki kun trukket sig sejrsrigt ud af et opgør. Men mon ikke “Miss Sunshine” får lov til at shine en sidste gang på hjemmebane?